5291

Neem direct contact op

Veel tevreden klanten kozen voor de maatschappelijk verantwoorde pers van Bnext.nl.

Contact!

Perscontainer huren? 

Bnext.nl heeft de juiste oplossing voor jouw bedrijfsafval! 

Een perscontainer is de ideale oplossing om bedrijfsafval compact en maatschappelijk verantwoord op te slaan. Deze containers combineren een grote afvalcapaciteit met een geur- en lekvrije opslag. Door het comprimeren van het afval in combinatie met een automatische ‘vol’-melding, is het wisselen of legen van van de perscontainer zeer efficiënt in te regelen. Minder transporten betekent minder CO2 uitstoot. Maar ook: minder kosten! 

Een perscontainer huren: duurzaam en voordelig!

Iedere organisatie en situatie vraagt om een eigen oplossing. Bnext.nl biedt verschillende soorten perscontainers aan. 

  • De Impress is een miniperscontainer waarvan de bak makkelijk verwisseld worden. De pers zelf blijft staan. Handig voor kleine ruimtes! Lees meer over onze Impress miniperscontainer.  
  • Heb je minder ruimte om de container te plaatsen en zoek je dus een kleinere perscontainer? Bekijk dan onze miniperscontainer
  • Voor een groot volume aan afval adviseren we de Bnext.nl perscontainer

Waarom een Bnext.nl perscontainer huren?

✅ Makkelijk plaatsbaar

✅ Vloeistofdichte ruimte

✅ Geurvrij

✅ Geen ongedierte

✅ Geen afvalverlies bij wisselingen 

✅ Kostenbesparend doordat afval wordt gecomprimeerd

✅ Verlagen van CO2 uitstoot 

✅ Grote inwerpopening

✅ Lage inwerpdrempel 

✅ Hefkantelaar mogelijk bij de (mini)perscontainer

Waarom een Bnext.nl perscontainer huren?

Neem direct contact op

Veel tevreden klanten kozen voor de maatschappelijk verantwoorde pers van Bnext.nl.

Veelgestelde vragen

Hoe huur ik een Bnext.nl perscontainer?

Onze perscontainers worden geplaatst op contractbasis. Dit geldt ook voor de minipers en de Impress. Hiervoor zijn afspraken te maken met onze sales afdeling: sales@bnext.nl

Hoe werkt een perscontainer?

Grote hoeveelheden bedrijfsafval voer je op een snelle en logistiek vriendelijke manier af met een Bnext.nl perscontainer. Deze comprimeert het afval waardoor het veel minder ruimte in beslag neemt én bespaart op de transportkosten voor het afvoeren van het afval. Het afval wordt netjes afgesloten in onze perscontainers. Zwerfvuil, reukoverlast en ongedierte behoren met de perscontainer tot het verleden. 

Waar moet de perscontainer staan?

De perscontainer kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. Bij kantoren en winkelcentra plaatsen we hem vaak in de parkeergarage of een technische ruimte, Bij horeca gelegenheden staat hij vaak op een binnenplaats of steeg. 

Welke soort (pers-)container moet ik huren?

Bnext.nl heeft een heel uitgebreid assortiment aan containers. Van mini- en grote persen tot rolcontainers van 240 liter tot 2400 liter. Voor elke vraag is er een oplossing. 

  • Voor een groot volume aan afval adviseren we de Bnext.nl perscontainer
  • Heb je weinig ruimte om de container te plaatsen en zoek je dus een kleinere perscontainer? Of wil je je afval afsluiten, zodat er geen stankoverlast ontstaat? Bekijk dan onze miniperscontainer
  • De Impress biedt alle voordelen van de miniperscontainer. Maar bij de Impress kan de bak makkelijk verwisseld worden, waarbij de pers zelf blijft staan. Het inzamelen kan zonder emissies plaatsvinden (handig in de binnenstad). En doordat je de bak kunt vervangen, hoeven we minder vaak afval op te halen. Dat bespaart op transportkosten.  
  • Heb je meerdere afvalstromen die je wilt scheiden en ruimte voor opslag, kijk dan eens naar de rolcontainers.