Inzicht en overzicht door data

Inzicht en overzicht door data

Om je te helpen je milieu-impact te verkleinen krijg je online inzicht in volumes, soort afval en kosten. Met kleine aanpassingen kun je namelijk al impact maken op het milieu en besparen op de verwerking van je afvalstromen. 

Op basis van jouw data geeft Bnext.nl onderbouwd advies voor het minderen van het afval en de mogelijkheden voor hergebruik of verwerking tot nieuwe grondstoffen. Onze oplossingen zijn legio: een totaal afvalmanagementplan, het slim inzetten van inzamelmiddelen, het beter scheiden bij de bron of een combinatie van verschillende mogelijkheden.

De Bnext.nl App 

Met de Bnext.nl app regel je eenvoudig ledigingen en bestel je containers. In het product overzicht zie je een overzicht van de containers die bij jou staan. Zijn er meerdere collega’s die containers laten ledigen en bestellen? Dan voeg je die zelf eenvoudig toe en geef je ze de juiste toegang, zodat ze alleen maar zien wat ze nodig hebben. De locatie voorziening in de app in combinatie met de rechtenstructuur geeft collega’s toegang tot de werken die voor hen relevant zijn. Ook kun je via de app direct persoonlijk contact opnemen met jouw accountteam voor vragen of hulp.

De Bnext.nl App 

Het Bnext.nl Klantportaal

Sinds enkele jaren is het verplicht om te rapporteren over je milieu en sociale impact. Via het Bnext.nl klantportaal is de afvaldata van jouw gebouw(en), onderneming of bouwproject(en) te raadplegen in de afvalrapportages. Tonnages, scheidingspercentages, aantal transporten, hergebruik van afvalstromen, kun je inzien. Per kwartaal, maand en jaar heb je inzicht in de prestaties van jouw gebouw, onderneming of bouwproject. Het klantportaal helpt vergelijken tussen verschillende locaties en evalueren of er boven of beneden gemiddeld wordt gescoord. Daarbij heb je snel de juiste informatie paraat voor jouw GRESB of BREEAM certificering. 

Het Bnext.nl Klantportaal

Het klantportaal is een onmisbare tool om jouw duurzaamheidsdoelstellingen te monitoren en te behalen, want meten is weten.

  • Actuele inzage van afvalrapportages 
  • Actueel productoverzicht 
  • Online aanvragen van ledigingen en bestelleningen 
  • Direct persoonlijk contact met onze servicedesk 
  • Gebruikers en toegang in eigen beheer

Meer informatie?