Maak jij er ook meer van?

Kom werken bij Bnext.nl!
Maak jij er ook meer van?

Wij zijn Bnext.nl:

Duurzame recyclaar van bouw- en sloopreststromen en inzamelaar van bedrijfsafval. Ook zijn we actief op het gebied van diensten zoals het leveren van containers en andere afvaloplossingen voor de horeca en grote evenementenhallen, detailhandel en universiteitscampussen. Met trots kunnen we je vertellen dat we uitgegroeid zijn tot een belangrijke speler in de Nederlandse markt met een omzet van bijna 150 miljoen euro en meer dan 250 betrokken collega's! Zij werken vanuit één van onze locaties in Amsterdam, Heerhugowaard, Houten, Nieuwe Wetering, en Vlaardingen. Ons credo:

“Samen maken we er meer van!”

 

Wat kun je van ons verwachten?

Voor iedere collega binnen Bnext.nl geldt dat we veel van hem of haar verwachten, maar daar staat dan ook altijd een mooie functie in een interessante branche en bij een prettige werkgever tegenover! We bieden je, naast een aantrekkelijk salaris, ook prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Als nieuwe medewerker volg je daarnaast een op jou afgestemd introductieprogramma om je snel in onze organisatie thuis te voelen. En natuurlijk word je goed begeleid tijdens het inwerktraject.

Los van dit alles biedt Bnext.nl je iets wat misschien nog wel belangrijker is: een plezierige werkomgeving. Een werkgever waar je jezelf kunt zijn, hard werken en verantwoordelijkheid gewaardeerd worden en je steeds kunt blijven ontwikkelen!

En nu jij!

Zie jij jezelf al bij ons werken? Word je enthousiast van ons verhaal? Herken jij je in onze manier van werken en wil je er ook meer van maken? We nodigen je van harte uit om te solliciteren! Hieronder tref je onze actuele vacatures aan en kun je lezen hoe je hierop kunt solliciteren. Zit er niets voor je tussen? Zet deze pagina in je favorieten om later nog eens terug te keren. Misschien zit er dan iets voor je bij.

Kun je echt niet wachten om kennis met ons te maken? Een open sollicitatie is altijd welkom! Gino en Brian zien je motivatie en CV graag tegemoet. 

Wil jij meer weten over een van onze vacatures?

Neem dan contact op met Gino Bont, onze recruiter!
Wil jij meer weten over een van onze vacatures?

Nieuwe vacatures

Chauffeur - Inzameling bedrijfsafval
Amsterdam, Houten, Vlaardingen Full-time (40 uur)
Accountmanager bouw- en sloop
Houten Full-time (40 uur)
Kipperchauffeur regio Amsterdam
Amsterdam en Heerhugowaard Parttime (2/3 dagen)
Chauffeur CE regio Heerhugowaard
Heerhugowaard Full-time (40 uur)
Financieel administratief medewerker
Amsterdam Part-time (32 tot 40 uur)
Accountmanager Bnext.nl Nederland
Tilburg Full-time (40 uur)
Data Analist
Amsterdam, Houten, Vlaardingen 32 - 40
Accountmanager Bnext.nl Nederland
Houten Full-time (40 uur)
Chauffeur C of CE regio Amsterdam
Amsterdam Full-time (40 uur)
Chauffeur C of CE regio Houten
Houten Full-time (40 uur)
Chauffeur C of CE regio Vlaardingen
Vlaardingen Full-time (40 uur)
Kraanmachinist: sorteerlijn
Vlaardingen Full-time (40 uur)