De beste oplossingen voor uw bedrijfsafval

Voor alles een oplossing
De beste oplossingen voor uw bedrijfsafval

Bedrijfsafval

Bnext.nl gelooft dat bedrijfsafval waardevol is. Wij geloven dat we de maatschappij dienstbaar kunnen zijn door een goede samenwerking met bedrijven, op een slimme manier hun afval in te zamelen en dit vervolgens hoogwaardig te verwerken.

Door onze platte organisatiestructuur zijn wij in staat om ons flexibel op te stellen en werken we met korte communicatielijnen zodat we snel reageren op uw vraagstukken. Hiernaast staan onze gedreven medewerkers in heel Nederland klaar om u te ondersteunen en van a tot z te ontzorgen. Zo maken wij er samen meer van!

Met een doordacht assortiment aan inzamelmiddelen weten wij voor ieder vraagstuk een oplossing te realiseren. Onze slimme technologie geeft u inzicht in de afvalstromen die we bij u ophalen en voor u verwerken. Op deze manier geven wij inzicht in onze wereld zodat we deze samen beter kunnen maken.

Afvalstromen

Bnext.nl werkt met vele soorten afvalstromen: van bedrijf tot sloopafval. De afvalsoorten die bij de meeste bedrijven worden opgehaald, zijn: 

Voor uw bedrijfsafval werken wij per afvalsoort met verschillende formaten rolcontainers. Bekijk via de knop hieronder ons assortiment. Wilt u meer informatie over alle afvalsoorten waarmee Bnext.nl werkt? Klik dan hier.  

Vraag direct uw container aan!

Minipers

Heeft u veel afval en weinig ruimte? Hiervoor hebben wij een minipers ontwikkeld. Voor meer informatie over deze oplossing, klik dan hier.

Grote persen

Komt er veel afval vrij bij uw bedrijfsprocessen? Dan biedt onze perscontainer dé perfecte oplossing. Klik hier voor meer informatie.

448

Samenwerking Bnext.nl & VNV

Sinds deze jaargang is Bnext.nl de partner van VNV op gebied van Afvalinzameling en Recycling. Hierdoor profiteren VNV leden van prijsvoordelen qua inzameling en advies op gebied van afvalscheiding.

Wij willen u als VNV lid graag zo slim mogelijk ontzorgen tegen een aantrekkelijk tarief.

Als ondernemer wordt steeds meer van u verwacht op gebied van afvalscheiding. Maar u wilt zich vooral bezighouden met uw bedrijf. Daarom hebben wij de Afvalmanagementscan voor u ontwikkeld, waarmee u de eerste stap naar een beter Nederland kunt zetten.

Zo maken wij er samen meer van!

Samenwerking Bnext.nl & KHN

Sinds juli 2021 werken Koninklijke Horeca Nederland & Bnext.nl samen voor een beter Nederland! Wilt u meer weten? 

Samenwerking Bnext.nl & KHN

Bnext.nl App

Een container aanvragen of extra lediging doorgeven? Dit kan eenvoudig en snel via uw telefoon of computer via onze slimme technologie. Meer weten? Klik dan op de button hieronder. 

Afvalrapportages

Hecht u net als wij waarde aan een milieuvriendelijke bedrijfsvoering? Dan maken wij alles graag inzichtelijk voor u door onze afvalrapportages. Wilt u hier meer over lezen? Klik dan op de button hieronder. 

34