De beste oplossingen voor uw bedrijfsafval

Voor alles een oplossing
De beste oplossingen voor uw bedrijfsafval

Bedrijfsafval

Bedrijfsafval ophalen en duurzaam verwerken is waar wij goed in zijn. Nog beter zijn we in zorgen dat u uw afval vermindert door slimme oplossingen. Goed voor het milieu en voor u.

Impact maken 

Verminderen van bedrijfsafval begint met inzicht krijgen in het soort afval dat u produceert. Aan de bron scheiden van onder andere restafval, papier en karton, swill en koffiedroes wordt steeds belangrijker. Met kleine aanpassingen kunt u namelijk al impact maken op het milieu en besparen op de verwerking van uw afvalstromen.  

Vraag direct uw container aan!

Slimme oplossingen voor bedrijfsafval

Het beste inzicht krijgt u door het uitvoeren van de gratis circulariteit scan. De oplossingen zijn legio: een totaal afvalmanagement plan, het slim inzetten van inzamelmiddelen, duidelijke signage of het beter scheiden bij de bron of een combinatie van verschillende mogelijkheden. 

Onze dienstverlening gaat echter verder. Met de Bnext.nl App heeft u het ophalen van containers volledig in eigen beheer. En via het online afvaldashboard kunt u monitoren of de geplande afvalverwerking op schema ligt en ontvangt u uitgebreide rapportages.

Slimme oplossingen voor bedrijfsafval

Persen en containers

Bnext.nl heeft een uitgebreid assortiment aan inzamelmiddelen. Van mini tot grote persen en van 240 liter tot 1.100 liter containers. Voor elke vraag is er een oplossing. 

Afvalstromen

Bekijk de afvalsoorten die Bnext.nl voor u verwerkt.

Afvalstromen

Samenwerkende partners

VNV leden en KHN leden maken gebruik van extra aantrekkelijke tarieven en diensten bij Bnext.nl. Lees hier meer over: