Bedrijfsafval

Bedrijfsafval ophalen en duurzaam verwerken: daar zijn wij goed in! Nog beter zijn we in zorgen dat u uw afval vermindert door slimme oplossingen. Goed voor het milieu én voor u.

Rolcontainers

Voor het gescheiden inzamelen van diverse afvalsoorten, zoals papier, glas, swill en overig afval. Rolcontainers zijn er verschillende maten.

Perscontainers

Een perscontainer is een ideale oplossing: afval wordt samengeperst waardoor er meer in kan en wij hoeven minder vaak langs te komen. Dubbel voordeel!

Scheidingsstation

Onze scheidingsstations voor papier, plastic en restafval zijn een slimme oplossing voor elk kantoor of school. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Afvalstromen

Bekijk de afvalsoorten die Bnext.nl voor u verwerkt.

Afvalstromen

Slimme oplossingen voor bedrijfsafval

Het verminderen van bedrijfsafval begint met inzicht krijgen in het soort afval dat u produceert. Aan de bron scheiden van onder andere restafval, papier en karton, swill en koffiedroes wordt steeds belangrijker. Met kleine aanpassingen kunt u namelijk al impact maken op het milieu en besparen op de verwerking van uw afvalstromen. 

Het beste inzicht krijgt u door het uitvoeren van de gratis circulariteit scan. De oplossingen zijn legio: een totaal afvalmanagement plan, het slim inzetten van inzamelmiddelen, duidelijke signage of het beter scheiden bij de bron of een combinatie van verschillende mogelijkheden. 

Onze dienstverlening gaat echter verder. Met de Bnext.nl App heeft u het ophalen van containers volledig in eigen beheer. En via het online afvaldashboard kunt u monitoren of de geplande afvalverwerking op schema ligt en ontvangt u uitgebreide rapportages.

Slimme oplossingen voor bedrijfsafval

Persen en afvalcontainers

Bnext.nl heeft een uitgebreid assortiment aan inzamelmiddelen. Van mini- en grote persen tot rolcontainers van 240 liter tot 2400 liter. Voor elke vraag is er een oplossing.

Samenwerkende partners

VNV leden en KHN leden maken gebruik van extra aantrekkelijke tarieven en diensten bij Bnext.nl. Lees hier meer over: