Bnext.nl Minipers

Bnext.nl Minipers

Bnext.nl heeft een uiterst compacte miniperscontainer. Naast het geringe formaat heeft de pers het voordeel dat er verrassend veel afval in kan, deze geurvrij is en niet lekt. Het gebruik van de minipers draagt bovendien bij het duurzaamheidsstreven. Hiermee zet Bnext.nl een ‘next step’ in de afvalverwerking, die zeer goed toepasbaar is in bv de retail- of vastgoedsector.

Alle voordelen op een rij:                                                                 

  • Slechts 3m² vloeroppervlakte;    
  • Lage inwerpdrempel: 1,20m;
  • Te plaatsen in parkeergarages;
  • Automatische ‘vol’-melder (optioneel);
  • Volledig geur- en lekvrij;
  • Lage CO²-uitstoot bij transport.

Klik hier voor de specificaties van de Bnext.nl Minipers.

Duurzaam

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat steeds hoger in het vaandel bij de ondernemer van tegenwoordig. Omdat de minipers zo veel afval weg perst en pas geleegd wordt zodra dit echt nodig is, zijn er minder transportritten nodig ten opzichte van het gebruik van rolcontainers. Tevens wordt de minipers niet met een vuilniswagen geleegd, maar met een speciaal hiervoor ontworpen voertuig. Deze miniperswagen is klein en behendig en stoot minder CO² uit dan vuilniswagens. Niet alleen het aantal transporten is dus kleiner, maar ook de CO²-uitstoot per rit.

Veel tevreden klanten gingen u al voor en kozen voor de maatschappelijk verantwoorde minipers van Bnext.nl. Wilt u ook uw afval op een duurzamere manier laten verwerken of meer informatie ontvangen over onze minipers? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact met ons op!