Bnext.nl Minipers

Bnext.nl Minipers

Bnext.nl heeft een uiterst compacte miniperscontainer. Naast het geringe formaat heeft de pers het voordeel dat er verrassend veel afval in kan, deze geurvrij is en niet lekt. Het gebruik van de minipers draagt bovendien bij het duurzaamheidsstreven. Hiermee zet Bnext.nl een ‘next step’ in de afvalverwerking, die zeer goed toepasbaar is in bv de retail- of vastgoedsector.

Alle voordelen op een rij:                                                                 

  • Slechts 3m² vloeroppervlakte;    
  • Lage inwerpdrempel: 1,20m;
  • Te plaatsen in parkeergarages;
  • Automatische ‘vol’-melder (optioneel);
  • Volledig geur- en lekvrij;
  • Lage CO²-uitstoot bij transport.

Specificaties Bnext.nl minipers

Duurzaam

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat steeds hoger in het vaandel bij ondernemers. Omdat de minipers zoveel afval wegperst en pas geleegd wordt als dit echt nodig is, zijn er minder transportritten nodig ten opzichte van het gebruik van rolcontainers. Daarnaast wordt de minipers niet met een vuilniswagen geleegd, maar met een speciaal hiervoor ontworpen voertuig. Deze miniperswagen is klein en behendig en stoot minder CO² uit dan vuilniswagens. Niet alleen het aantal transporten is dus kleiner, maar ook de CO²-uitstoot per rit.

Veel tevreden klanten kozen voor de maatschappelijk verantwoorde minipers van Bnext.nl. Neem contact met ons op voor het duurzamer verwerken van uw bedrijfsafval of voor meer informatie over onze minipers. U vindt onze contactgegevens onderaan deze pagina.