5077

Neem direct contact op

Veel tevreden klanten kozen voor de maatschappelijk verantwoorde Impress miniperscontainer van Bnext.nl.

Contact!

Impress - Op een slimme en duurzame manier afval inzamelen

Dé oplossing voor winkelcentra, kantoren en hoogbouw met bedrijven

 

Om steden schoon te houden, zullen steeds meer gemeenten in 2025 zero-emissiezones invoeren. Dit betekent dat het inzamelen van bedrijfsafval vanaf dat moment emissievrij moet gebeuren. De Impress biedt hiervoor de perfecte oplossing.

De Impress is een compacte perscontainer voor het verzamelen van bedrijfsafval, papier en karton, PMD en folie. De container kan worden gewisseld door een (elektrische) bakwagen, waardoor het inzamelen zonder emissies kan plaatsvinden. Dankzij het compacte formaat is het mogelijk om een extra wisselbak te leveren. Hierdoor kun je bijvoorbeeld in het weekend zelf eenvoudig de volle bak vervangen door een lege. Dit is niet alleen handig, maar bespaart ook op transportkosten.

 

De belangrijkste eigenschappen

Ontdek de ultieme oplossing voor efficiënte afvalverwerking met onze compacte modulaire pers. Dankzij zijn veelzijdigheid en efficiëntie is deze pers ideaal voor diverse omgevingen, van winkelcentra tot kantoren en hoogbouw. 

 • Compacte modulaire pers
 • Wisselbare lekvrije schone container
 • Hoog verdichtingspercentage en verwerkingssnelheid
 • Plaatsen in kleine ruimtes
 • Automatische 80% en 100% volmelding middels e-mail
 • Pers blijft staan op locatie
 • Beter gevulde perscontainers, 90 tot 100% vol bij wisseling
 • Compact formaat: meerdere containers in één ruimte voor verschillende afvalstromen
 • Mooi uiterlijk: ook op zichtlocatie goed in te zetten
   

Randvoorwaarde:
Stroomvoorziening 400 volt 16A

5085

Waarom de Impress?

✅ Makkelijk en veilig in gebruik

✅ Automatische 80% en 100% volmelding middels email

✅ Geur en lekvrij

✅ Ruimtebesparend

✅ Kostenbesparend doordat afval wordt gecomprimeerd

✅ Minder transporten doordat container zelf te wisselen is

✅ Minder CO2 uitstoot 

✅ Grote vulopening

✅ Mogelijkheid om meer zakken tegelijk in te werpen

✅ Emissieloos inzamelen binnenstedelijk gebied 

✅ Slim: persdruk afgesteld op jouw afval voor optimale verdichting

5084

De Bnext.nl persen en afvalcontainers

Bnext.nl heeft een uitgebreid assortiment aan inzamelmiddelen. 

➡️ Voor een groot volume aan afval adviseren we de Bnext.nl perscontainer
➡️ Heb je weinig ruimte om de container te plaatsen en zoek je dus een kleinere perscontainer? Bekijk dan onze miniperscontainer
➡️ Heb je meerdere afvalstromen die je wilt scheiden en ruimte voor opslag, kijk dan eens naar de rolcontainers

Voor elke vraag de juiste oplossing

Neem direct contact op

Veel tevreden klanten kozen voor de maatschappelijk verantwoorde Impress van Bnext.nl.

Veel gestelde vragen

Voor welke soorten bedrijven is de Impress geschikt?

De Impress is geschikt voor bijna alle sectoren. Hij wordt gebruikt in de horeca, vastgoed, grootzakelijk en logistiek. Bij deze laatste kan de Impress op de werkvloer geplaatst worden, wat veel handelingen scheelt. 

Kunnen miniperscontainers en Impress ook buiten staan?

Ja, zowel de Impress als de miniperscontainer zijn beide geschikt om buiten te staan. Ze hoeven dus niet perse overdekt of binnen te worden geplaatst. We denken graag mee over een plaats die handig is in de logistiek van de werkdag, zodat het afval er door iedereen goed in wordt gedaan. 

Hoe werkt de Impress?

De Impress is uitgerust met een groot inwerpluik waarin meerdere zakken tegelijk kunnen worden ingeworpen. Het comprimeren van het afval begint met het indrukken van knoppen op een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel. Dit paneel kan optioneel worden uitgebreid met een informatiedisplay voor meer gedetailleerde informatie. 

Wanneer de wisselbak tussen 80 en 100% vol is, ontvang je automatisch een melding per e-mail. Als de Impress zich in een openbare ruimte bevindt, is het verplicht om een tag te hebben voor identificatie.

Wanneer komt Bnext.nl de Impress perscontainer legen?

De Impress heeft een verwisselbare bak. Je kunt ervoor kiezen de bak zelf te verwisselen voor een lege, waardoor we minder vaak langs hoeven komen. Dat scheelt in transportkosten, maar is ook handig in bijvoorbeeld weekenden, als de bak vol dreigt te raken. De Impress geeft een automatische melding per email als hij 80% vol zit en daarna als hij 100% vol zit. Je weet dus altijd precies wanneer je Bnext.nl moet vragen langs te komen. 

Het ophalen van de wisselbak kan op basis van een vaste frequentie, op afroep of op basis van de volmelding.

Welke service wordt gegeven op de Impress?

In geval van storingen kunnen bepaalde problemen op afstand worden opgelost. De Impress geeft aan wat de storing is. We streven ernaar om binnen 24 uur ter plaatse te zijn om de storing te verhelpen. Het is mogelijk om een onderhouds- of servicecontract af te sluiten.

Is er een slot op de Impress om te voorkomen dat anderen er afval in gooien?

Ja, dat is mogelijk. Door middel van een pasjessysteem of het gebruik van een tag kunnen alleen geautoriseerde personen de Impress gebruiken. De klep blijft gesloten en opent alleen bij gebruik van het pasje of de tag.

Hoe groot is de Impress?

De Impress is 1,70 m x 1,40 m en 2,2 m hoog. Handig is dat de Impress wordt opgebouwd in drie delen. Dus wanneer de deurposten lager zijn dan 2,2 meter hoog, dan is de kans groot dat de Impress alsnog geïnstalleerd kan worden in de ruimte.

Hoeveel ruimte is er nodig om de Impress te kunnen plaatsen?

Dit is afhankelijk van een aantal factoren. We komen daarom eerst langs om naar de plek te kijken waar de Impress neergezet wordt. We controleren bijvoorbeeld de elektriciteitsvoorziening, we kijken of de chauffeur veilig kan werken en we letten op of er hellingen zijn of misschien een lift.

Hoe groot is de extra wisselbak van de Impress?

Het mogelijk om een extra wisselbak te bestellen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld in het weekend zelf eenvoudig de volle bak vervangen door een lege. Dit is niet alleen handig, maar bespaart ook op transportkosten. De afmeting van de extra bak is 1,5m x 1,2 m.

Hoe vul je de Impress perscontainer?

De Impress heeft een groot inwerpluik waarin meerdere zakken tegelijk kunnen worden ingeworpen. De perscontainer is ook geschikt voor afval wat niet in zakken wordt aangeboden, zoals papier en karton. 

Hoe kan ik een miniperscontainer huren?

Zowel de Impress als de miniperscontainer worden geplaatst op contractbasis. Hiervoor zijn afspraken te maken met onze sales afdeling: sales@bnext.nl

Welke soort (pers-)container moet ik huren?

Bnext.nl heeft een heel uitgebreid assortiment aan containers. Van mini- en grote persen tot rolcontainers van 240 liter tot 2400 liter. Voor elke vraag is er een oplossing. 

 • Voor een groot volume aan afval adviseren we de Bnext.nl perscontainer
 • Heb je weinig ruimte om de container te plaatsen en zoek je dus een kleinere perscontainer? Of wil je je afval afsluiten, zodat er geen stankoverlast ontstaat? Bekijk dan onze miniperscontainer
 • De Impress biedt alle voordelen van de miniperscontainer. Maar bij de Impress kan de bak makkelijk verwisseld worden, waarbij de pers zelf blijft staan. Het inzamelen kan zonder emissies plaatsvinden (handig in de binnenstad). En doordat je de bak kunt vervangen, hoeven we minder vaak afval op te halen. Dat bespaart op transportkosten.  
 • Heb je meerdere afvalstromen die je wilt scheiden en ruimte voor opslag, kijk dan eens naar de rolcontainers.