Impress l Op een slimme en duurzame manier afval inzamelen

De afvalpers voor het comprimeren van bedrijfsafval, papier en karton, PMD en folie.
Impress l Op een slimme en duurzame manier afval inzamelen

De ideale kleine afvalpers 

Dé oplossing voor winkelcentra, kantoren en hoogbouw met bedrijven

 

Om steden schoon te houden, zullen steeds meer gemeenten in 2025 zero-emissiezones invoeren. Dit betekent dat het inzamelen van bedrijfsafval vanaf dat moment emissievrij moet gebeuren. De Impress biedt hiervoor de perfecte oplossing.

De Impress is een compacte perscontainer voor het verzamelen van bedrijfsafval, papier en karton, PMD en folie. De container kan worden gewisseld door een (elektrische) bakwagen, waardoor het inzamelen zonder emissies kan plaatsvinden. Dankzij het compacte formaat is het mogelijk om een extra wisselbak te leveren. Hierdoor kun je bijvoorbeeld in het weekend zelf eenvoudig de volle bak vervangen door een lege. Dit is niet alleen handig, maar bespaart ook op transportkosten.

 

De belangrijkste eigenschappen

Ontdek de ultieme oplossing voor efficiënte afvalverwerking met onze compacte modulaire pers. Dankzij zijn veelzijdigheid en efficiëntie is deze pers ideaal voor diverse omgevingen, van winkelcentra tot kantoren en hoogbouw. 

 

  • Compacte modulaire pers
  • Wisselbare lekvrije schone container
  • Hoog verdichtingspercentage en verwerkingssnelheid
  • Plaatsen in kleine ruimtes
  • Automatische 80% en 100% volmelding middels e-mail
  • Pers blijft staan op locatie
     

Randvoorwaarde:
Stroomvoorziening 400 volt 16A

5085

Waarom de Impress?

✅ Makkelijk en veilig in gebruik

✅ Geur en lekvrij

✅ Ruimtebesparend

✅ Kostenbesparend doordat afval wordt gecomprimeerd

✅ Minder ledigingen doordat container zelf te wisselen is

✅ Minder CO2 uitstoot 

✅ Grote vulopening

✅ Mogelijkheid om meer zakken tegelijk in te werpen

✅ Emissieloos inzamelen binnenstedelijk gebied 

✅ Slim: persdruk afgesteld op jouw afval voor optimale verdichting

 

5084

Hoe werkt de Impress?

De Impress is uitgerust met een groot inwerpluik waarin meerdere zakken tegelijk kunnen worden ingeworpen. Het comprimeren van het afval begint met het indrukken van knoppen op een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel. Dit paneel kan optioneel worden uitgebreid met een informatiedisplay voor meer gedetailleerde informatie.

Wanneer de wisselbak tussen 80 en 100% vol is, ontvang je automatisch een melding per e-mail. Als de Impress zich in een openbare ruimte bevindt, is het verplicht om een tag te hebben voor identificatie.

Welke service wordt gegeven op de Impress? 

In geval van storingen kunnen bepaalde problemen op afstand worden opgelost. De Impress geeft aan wat de storing is. We streven ernaar om binnen 24 uur ter plaatse te zijn om de storing te verhelpen. Het is mogelijk om een onderhouds/servicecontract af te sluiten. 

Is er een slot op de Impress om te voorkomen dat anderen afval erin gooien?

Ja, dat is mogelijk. Door middel van een pasjessysteem of het gebruik van een tag kunnen alleen geautoriseerde personen de Impress gebruiken. De klep blijft gesloten en opent alleen bij gebruik van het pasje of de tag.
 

Hoe groot is de Impress?

De impress is 1,70 m x 1,40 m en 2,2 m hoog. Handig is dat de Impress wordt opgebouwd in drie delen. Dus wanneer de deurposten lager zijn dan 2,2 meter hoog, dan is de kans groot dat de Impress alsnog geïnstalleerd kan worden in de ruimte. 

Hoeveel ruimte is er nodig om de Impress te kunnen plaatsen?

Dit is afhankelijk van een aantal factoren. We komen daarom eerst langs om naar de plek te kijken waar de Impress neergezet wordt. We controleren bijvoorbeeld de elektriciteitsvoorziening, we kijken of de chauffeur veilig kan werken en we letten op of er hellingen zijn of misschien een lift.  

Hoe groot is de extra wisselbak? 

Het mogelijk om een extra wisselbak te bestellen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld in het weekend zelf eenvoudig de volle bak vervangen door een lege. Dit is niet alleen handig, maar bespaart ook op transportkosten. De afmeting van de extra bak is 1,5m x 1,2 m.
 


 

 

Meer informatie of een advies gesprek over de Impress?

Vul de velden in en wij nemen contact met je op.