Impress: de compacte perscontainer

Duurzaam afval inzamelen
Impress: de compacte perscontainer

25 april 2024

Voor winkelcentra, kantoren en hoogbouw met bedrijven heeft Bnext.nl nu de perfecte oplossing: de Impress, een compacte perscontainer voor het verzamelen van bedrijfsafval, papier en karton, PMD en folie. Omdat steeds meer gemeenten in 2025 zero-emissiezones invoeren, moet ook het inzamelen van afval emissievrij gebeuren. De Impress heeft een wisselbare lekvrije container, die kan worden gewisseld door een (elektrische) bakwagen.

De Impress

De pers blijft op de locatie staan, alleen de bak wordt gewisseld. Daardoor kan hij ook in kleinere ruimtes staan, want hij hoeft niet meer in zijn geheel te worden gewisseld. Ook kun je met een extra wisselbak zelf de bak vervangen, bijvoorbeeld bij een druk weekend. Dat bespaart op transportkosten én CO2! 

De Impress

De Impress is 1,70 m x 1,40 m en 2,20 meter hoog en wordt in drie delen opgebouwd. Zelfs wanneer de deurpost lager is dan 2.20 meter is de kans groot dat de Impress alsnog geinstalleerd kan worden in de ruimte.

Meer weten?

Alle voordelen van de Impress hebben we overzichtelijk bij elkaar gezet. Lees hier meer over onze nieuwe compacte modulaire pers, waarmee afval inzamelen slimmer en duurzamer wordt!

Impress info