Huur een bouwcontainer

Bespaar tijd en ritjes naar de gemeentelijke stort
Huur een bouwcontainer

Ga je je badkamer, keuken of zolder verbouwen? Bij elke verbouwing komt er afval vrij. Beton, metselwerk, puin, hout en piepschuim, zomaar een paar afvalstromen die je zo snel mogelijk kwijt wilt. Ze liggen alleen maar in de weg, als je ze niet direct opruimt. Je maakt het jezelf makkelijk door een bouw- en sloopafval container in de buurt van je huis te zetten. Je loopt je bouwpuin in een keer door naar buiten. Weg ermee! En geen tijdrovende ritjes naar de gemeentelijke stort.

Huur een sloopafval container 

De containers van Bnext.nl zijn er in verschillende maten. Van 3m3 tot 9m3. De meest gehuurde is die van 6m3. Zit je bouwbak eerder vol dan gedacht, geen probleem. Met een telefoontje naar de klantenservice regel je dat de container snel omgewisseld wordt voor een nieuwe lege container. Ook dit doen we voor een voordelige prijs.

Huur een sloopafval container 

Geen afval van de buren in jouw container 

Herken je dit? Je container staat voor de deur. Elke dag gooi je jouw puin erbij. En dan kom je 's ochtends bij je container en heeft iemand anders er zijn afval in gedumpt. Heel vervelend. Bnext.nl heeft ook een afgesloten container. Deze kan met een slot beveiligd worden, zodat je zeker weet dat anderen geen afval in jouw container kunnen gooien. Probleem opgelost!

Snel en scherp geprijsd

Regel snel online een afvalcontainer. Jij bepaalt waar en wanneer de afvalcontainer wordt neergezet. Levering en plaatsing is vaak al binnen een werkdag mogelijk. En onze containers zijn scherp geprijsd. 

Wat valt er onder bouw- en sloopafval?

In onze bouw- en sloop containers mogen alle houtsoorten, metsel- en betonpuin, folie, verpakkingsmaterialen, gasbeton, glas, metalen en schoon puin.

Bestel een container

Snelle plaatsing, scherp geprijsd

Bestel nu