Week van de Afvalhelden 2022

Ontmoet de Afvalhelden van Bnext.nl
Week van de Afvalhelden 2022

De Week van de AfvalHelden is dé week waarin medewerkers uit de afvalbranche centraal staan. Van 7 tot en met 13 maart worden de mannen en vrouwen die werkzaam zijn in inzameling, groenbeheer, reiniging en verwerking in het zonnetje gezet. Bijna 450 medewerkers van Bnext.nl halen dagelijks afval op en zorgen ervoor dat het daarna grotendeels een nieuwe toepassing krijgt. Op die manier dragen ze allemaal bij aan een betere en schonere wereld. En dat doen ze met de nodige kennis en professionaliteit. Zij verdienen onze waardering, iedere dag, en speciaal tijdens de Week van de AfvalHelden.

Bnext.nl heeft zo´n 450 AfvalHelden. Deze week leggen we ze een beetje extra in de watten, met een aantal verrassingen die we voor ze hebben klaargezet. Ze allemaal benoemen, is helaas niet mogelijk. Maar we stellen er graag een aantal aan u voor! 

Peter Heida, portaal chauffeur in Heerhugowaard

Peter werkt nu bijna 4 jaar bij Bnext.nl. Hij zorgt voor het veilig vervoeren van afval en het storten op de juiste plaats. Blijft onder alle omstandigheden rustig. “Kalmte kan je redden”. En rijdt daardoor weinig schades. Wordt blij als de bakken netjes staan. Daarom overlegt hij graag met zijn klanten over de beste manier om bakken netjes en veilig weg te halen.

Peter Heida, portaal chauffeur in Heerhugowaard

Jeffrey Preghter, weegmeester in Amsterdam

Jeffrey werkt sinds 4,5 jaar bij Bnext.nl. Hij zorgt voor het wegen van het binnenkomende afval, het factureren daarvan naar klanten en houdt met zijn precisie zijn klanten tevreden. De dynamiek in zijn functie, zijn collega’s en ontwikkelingen op het gebied van afvalbeheersing maken hem blij. En het feit dat hij binnenkort gaat trouwen. 

Jeffrey Preghter, weegmeester in Amsterdam

Peter Dirkson, vestigingsmanager in Heerhugowaard

Peter is sinds 5 jaar een van onze Afvalhelden. Hij leidt alles in goede banen in Heerhugowaard. Heeft elke dag plezier in zijn werk, vooral als de dag loopt zoals hij had gepland en zijn medewerkers het naar hun zin hebben. En als hij er een dag niet is? Vertrouwt hij op ‘de jongens’ en gaat het werk gewoon door.

Peter Dirkson, vestigingsmanager in Heerhugowaard

Ron van Gelder, brekermachinist in Amsterdam

Ron draait al 5 jaar mee bij Bnext.nl als brekermachinist en is druk bezig voorman te worden. Zorgt ervoor dat alles wat moet draaien ook blijft draaien, dus moet snel schakelen en machines repareren om uitval te voorkomen. Is door zijn veelzijdigheid overal inzetbaar, ook op de shovel of kraan. Wordt er blij van dat geen dag hetzelfde is, van uitdagingen aanpakken en zorgen voor minimale stilstand. Zonder hem staat Bnext.nl in ieder geval tijdelijk stil!

Ron van Gelder, brekermachinist in Amsterdam

Michael Aardoom, voorman in Houten

Sinds 6 jaar is Michael werkzaam bij Bnext.nl en zorgt er voor het recycling proces: het halen van de tonnages, het aansturen van zijn mensen en de machines. Daarmee zorgt hij ervoor dat we van bouw- en sloopafval een schoon product maken. Hij zit lekker in zijn werk als alles reilt en zeilt zoals het moet en hij met collega’s en klanten goed contact heeft. En als hij terugkomt van een welverdiende vakantie? Dan ligt er een bult werk voor hem klaar. Letterlijk.

Michael Aardoom, voorman in Houten

Astrid de Vries, commercieel medewerker binnendienst in Amsterdam

Deze powervrouw werkt al 12 jaar bij Bnext.nl. Ze verzorgt het klantenbestand van Bnext Recycling. Samen met de verkopers zorgt ze ervoor dat deze klanten goed bediend worden. Maakt afvalplannen en prognoses die klanten helpen hun doelen te halen. Levert intern een grote bijdrage aan het operationeel krijgen van ons nieuwe systeem. Wordt blij als ze een klant goed heeft kunnen helpen en deze tevreden is. Zonder Astrid mist Bnext.nl een belangrijke vraagbaak voor haar klanten. Wordt daarom vaak gebeld op vrije dagen.

Astrid de Vries, commercieel medewerker binnendienst in Amsterdam

Nick Boom, portaal chauffeur in Houten

Nick is nog relatief nieuw bij Bnext.nl, hij werkt sinds anderhalf jaar bij ons. Plaatst containers bij klanten en haalt deze weer op. In Houten worden de bakken geleegd en de inhoud gerecycled. Nick is onze afvalheld omdat hij zonder schades bakken ophaalt en veilig het afval vervoert over de weg. Wordt blij van zijn werk omdat hij ‘lekker kan rondrijden met een muziekje erbij’. Zonder Nick worden de bakken niet gehaald en kunnen wij niet recyclen, om zo weer schone producten te maken voor hergebruik.

Nick Boom, portaal chauffeur in Houten

Patrick van den Dop, Account Manager locatie Vlaardingen

Patrick is al 13 jaar afvalheld bij Bnext.nl. Hij werkt bij het onderdeel bouw- en sloopafval en haalt deze stromen binnen. Heeft met zijn dienstverlenende, transparante en open houding zijn klantenbestand opgebouwd. Patrick zorgt ervoor dat afval in de bouwwereld een tweede leven krijgt en weer nuttig wordt toegepast. De mogelijkheid om met het werk mee te groeien maakt dat hij elke dag met plezier naar zijn werk gaat. En daarnaast zijn collega’s helpen groeien in hun werk! 

Patrick van den Dop, Account Manager locatie Vlaardingen