Bnext.nl is de nieuwe samenwerkingspartner van Vlakglas Recycling Nederland (VRN)

Bnext.nl is de nieuwe samenwerkingspartner van Vlakglas Recycling Nederland (VRN)

Vlakglas Recycling Nederland en Bnext.nl zijn een samenwerking aangegaan, waardoor vlakglas vanaf nu bij Bnext.nl in Vlaardingen, Amsterdam, Heerhugowaard en Houten ingeleverd kan worden. Daarbij gaat Bnext.nl ook het vlakglas voor VRN ophalen bij de inzamelpunten in Zuid-Holland.

Deze samenwerking past naadloos bij de dienstverlening van Bnext.nl; het op een slimme manier inzamelen van bedrijfs-, bouw-, en sloopafval en het recyclen van deze afvalstromen naar nieuwe grondstoffen. Door steeds nieuwe manieren te ontwikkelen om materialen die vrijkomen uit sloop- en bouwprojecten als product of grondstof direct terug te leveren aan klanten of afnemers verminderen wij samen de afvalstromen en verkleinen we de milieu-impact. In onze recycling processen passen wij innovatieve sorteertechnologie├źn en duurzame verwerkingsprocessen toe. Wij zamelen het afval op locatie in in rol- en afzetcontainer en (mini)persen en doen dit voor de zakelijke (rol- en afzetcontainers en persen) en particuliere klant (afzetcontainers).

Minder afval, minder kosten, beter voor het milieu

Het verminderen van afval begint met inzicht krijgen in het soort afval dat je produceert, je processen kritisch te bekijken en goed aan de bron te scheiden. Met kleine aanpassingen zoals slimme inzet van containers of persen waardoor transportbewegingen worden beperkt verminder je al de hoeveelheid afval en de verwerkingskosten. De dienstverlening van Bnext.nl gaat echter verder. Met de Bnext.nl App heb je het laten ophalen van containers volledig in eigen beheer. En via het online afvaldashboard kun je monitoren of de geplande afvalverwerking op schema ligt en ontvang je uitgebreide rapportages. Indien gewenst, rapportages die geschikt zijn voor GRESB, BREAAM certificering en Bewuste Bouwers.

Minder afval, minder kosten, beter voor het milieu

Lever naast vlakglas ook andere afvalstromen in

Je kunt ook met afvalstromen terecht op elk van onze duurzame verwerkingslocaties. Door het afval zelf te brengen, bespaar je op ophaalkosten en maak je ook impact.

Bnext.nl Amsterdam    
Ankerweg 16    
1041 AT Amsterdam 
geopend van 06.00 - 17.00 uur

Bnext.nl Houten   
Schonauwenseweg 8   
3991 MC Houten   
geopend van 06.00 - 17.00 uur 

Bnext.nl Heerhugowaard   
De Overtoom 5   
1703 RE Heerhugowaard   
geopend van 06.00 - 17.00 uur 

Bnext.nl Rotterdam   
Maassluissedijk 103   
3133 KA Vlaardingen   
geopend van 06.00 - 17.00 uur

 

Bnext.nl, telefoonnummer 088 2600 112.

Schrijf je in voor de Bnext.nl nieuwsbrief. Voor de laatste ontwikkelingen, dienstverlening en acties.

Door je gegevens in te vullen, schrijf je je in voor de nieuwsbrief van Bnext.nl. Je ontvangt de nieuwsbrief per e-mail.