Machinist bij Bnext.nl

In Vlaardingen of Amsterdam
Machinist bij Bnext.nl

Dankjewel voor je interesse in werken bij Bnext.nl! 

Wil jij werken op een CAT 320 Rups, CAT 966 shovel of CAT 980 bij een organisatie die aandacht heeft voor zijn collega's? Met een goed salaris en riante bonusregeling? Kijk dan niet verder en solliciteer nu als machinist in de regio Amsterdam of Vlaardingen. De machinisten van Bnext.nl zijn op zoek naar meerdere nieuwe collega’s! Ben jij één van hen?

Elke dag verzet jij bergen werk in ‘jouw’ machine. Of dat nou de rups, de shovel of andere machine is, jij kunt ermee ‘lezen en schrijven’. Je bent zelf verantwoordelijk voor jouw machine en pleegt er zelf kleinschalig onderhoud aan. 

Als jij bij Bnext.nl komt werken, kun je alvast rekenen op: 

🗸 Goed salaris en maandelijkse bonus 

Goede mensen moeten ook goed worden beloond. Onze salarissen zijn altijd hoger dan het minimumloon en je komt elke maand in aanmerking voor een mooie bonus.

🗸 Zekerheid 

Je werkt op een vaste locatie binnen een vast team. In dit geval is dat Vlaardingen of Amsterdam, we horen graag welke je voorkeur heeft. 

🗸 Introductie

Een introductiedag waarbij we je laten kennismaken met de gehele organisatie.

3160

🗸 Vele uren op gunstige tijden 

Je wilt genoeg werken, maar wel op handige tijden in jouw omgeving. Dat kan bij Bnext.nl. Je werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. Ook een vierdaagse werkweek behoort tot de mogelijkheden. Zowel in Vlaardingen als Amsterdam wordt er op vrijdag iets extra's aangeboden bij de lunch. 

Kortom: we zijn op zoek naar jou! 

Laat via onderstaand formulier je gegevens bij ons achter. We nemen dan telefonisch contact met je op, om de vacature verder toe te lichten en eventuele vragen die je hebt te beantwoorden.