Vrachtwagenchauffeur bij Bnext.nl

vanuit onze vestiging Amsterdam of Vlaardingen
Vrachtwagenchauffeur bij Bnext.nl

Dankjewel voor je interesse in werken bij Bnext.nl! 

De chauffeurs van Bnext.nl zijn op zoek naar meerdere nieuwe collega’s! Ben jij één van hen? Wil je werken op een portaalwagen waarbij je kunt doorgroeien naar een haakarm of kipper bij een organisatie die aandacht heeft voor zijn collega's? Met een goed salaris en riante bonusregeling? En waarbij vervolgopleidingen voor bijvoorbeeld E achter C vergoed worden door het bedrijf? Vul dan direct het onderstaande formulier in. 

 

Ben jij klaar voor een baan: 

  • met opleiding en doorgroeimogelijkheden? 
  • met twee weeks inwerkprogramma? 
  • met balans tussen werk en privé?
  • met werkdagen van maandag tot vrijdag?

 

Ben jij klaar voor een baan: 

Wat jij gaat doen

Er zijn geen bouwprojecten waar geen bouwafval afgevoerd moet worden. Jij haalt alles op en zorgt dat Nederland kan blijven bouwen. Elke dag breng je lege bakken of haal je afval op. Je laadt aan het einde van de dag je containers op en deelt zelf je wagen in. Zo kun je ’s ochtends direct aan de bak. Je denkt goed na over de indeling van jouw bakken. Want als jij om 7 uur je eerste bak aflevert, moet die natuurlijk niet onderop staan. Wees trouwens niet bang dat je verplicht iedere dag dezelfde route moet rijden. Vind je het leuk om nieuwe plekken te zien? Dan houden we daar rekening mee.

Wat jij krijgt

Naast opleiding en doorgroeimogelijkheden, een plezierige werkomgeving en persoonlijke aandacht via de 'bakkie doen' gesprekjes met je leidinggevende, profiteer je tevens van:

🗸 Goed salaris en maandelijkse bonus 

Goede mensen moeten ook goed worden beloond. Onze salarissen zijn altijd hoger dan het minimumloon en je komt elke maand in aanmerking voor een mooie bonus. 

🗸 Zekerheid 

Wij bieden jou de mogelijkheid om direct na je bepaalde tijd contract een onbepaalde tijd contract te krijgen

Wat jij krijgt

🗸 Inwerkprogramma

We zijn zuinig op je: je krijgt een gedegen inwerkprogramma van ruim twee weken + een introductiedag waarbij we je laten kennismaken met de gehele organisatie. 

🗸 Vele uren op gunstige tijden

Je wilt genoeg werken, maar wel op handige tijden in jouw omgeving. Dat kan bij Bnext.nl. Ook een vierdaagse werkweek behoort tot de mogelijkheden.

Wie wij zoeken

🗸 Je beschikt over een rijbewijs B;

🗸 Je bent enthousiast en representatief en je bewust van het feit dat je Bnext.nl vertegenwoordigt bij onze klant; 

🗸 Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk; 

🗸 Je woont in de omgeving van Amsterdam, Houten of Rotterdam; 

🗸 Je bent in goede lichamelijke conditie en in staat om de containers en afzetbakken te netten. 

Wie wij zoeken