Samenwerking Bnext.nl en VNV

Samenwerking Bnext.nl en VNV

Bnext.nl is dé partner van VNV op gebied van Afvalinzameling en Recycling. VNV leden maken gebruik van prijsvoordelen en van advies op het gebied van afvalscheiding.

Wij willen jou als VNV lid graag zo slim mogelijk ontzorgen tegen een aantrekkelijk tarief.

Er wordt van ondernemers steeds meer verwacht op het gebied van afvalscheiding. Maar jij wilt je natuurlijk vooral bezighouden met de dagelijkse gang van zaken en het opbouwen van je bedrijf. Niet met afval. Daarom hebben wij de Afvalmanagementscan voor ondernemers ontwikkeld. Zodat jij tijd overhoudt voor zaken die nóg belangrijk zijn. 

Zo maken wij er samen meer van!

2526

De Afvalmanagementscan voor VNV-leden

Wilt u weten hoe goed jouw bedrijf het vrijkomende afval scheidt, of nog beter kan scheiden? Onze mensen van Bnext.nl helpen je graag verder. Onze afvalspecialist maakt een afspraak om de afvalstromen en formaat containers met jullie door te nemen. Je krijgt hierdoor op locatie een advies op het gebied van inzameling en recycling. We spelen daarmee meteen in op de situatie en kunnen je als ondernemer ontzorgen op afvalgebied. 

Hoe werkt het?

Jouw afvalspecialist komt bij je langs om samen met jou de afvalstromen te bespreken en door te lichten. Samen bekijken we welke besparende en slimme maatregelen voor jou interessant kunnen zijn of wellicht in de praktijk efficiënter kunnen werken. Deze maatregelen kun je doorvoeren om slimmer afval in te zamelen, te scheiden, bewuster bezig te zijn met het milieu en daarnaast ook nog eens geld te besparen.