Demonteren en ontmantelen

Wij zijn expert in demontage, ontmanteling en asbest sanering
Demonteren en ontmantelen

Bnext.nl staat voor een gedegen aanpak van uw ontmantelings- of saneringsproject. Met ervaren medewerkers en focus op hoogwaardig hergebruik van materialen maken wij meer van uw project. 

Hergebruik van materialen

Om zoveel mogelijk materialen te kunnen hergebruiken (trede B op Ladder van Lansink) heeft Bnext.nl ervaren en gespecialiseerde demontageteams. Deze demontageteams demonteren gebouwonderdelen en materialen, om deze een tweede leven te geven via onze eigen webshop en ons netwerk van partners.

Bnext.nl werkplaats

Een ander wezenlijk onderdeel van de herbestemming van veel materialen is de Bnext.nl werkplaats. Hier werken we aan het vinden van toepassingen voor gebruikte materialen samen met sociale partners, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en en (jonge) ontwerpers. In deze werkplaats wordt bijvoorbeeld sloop- en afvalhout verwerkt tot nieuwe houten producten. 
De financiële waarde die met onze circulaire aanpak gecreëerd wordt, komt uiteraard ten goede aan de opdrachtgever. Hierover wordt in een overzicht volledig transparant gerapporteerd.

Breed dienstenpakket

Dankzij een breed dienstverleningspakket is Bnext.nl in staat de opdrachtgever volledig te ontzorgen. Van asbestsanering tot demontage, van ontmanteling tot sloop en van recycling tot levering van nieuwe bouwmaterialen en grondstoffen.

Certificaten

Bij alle activiteiten en dienstverleningen die wij binnen Bnext.nl uitvoeren, hebben wij zorg en aandacht voor onze stakeholders, de zorg voor het milieu, duurzaamheid en goede arbeidsomstandigheden. Ook het voldoen aan wet- en regelgeving maakt onderdeel uit van ons dagelijkse beleid. Zo denken wij bij het inrichten van al onze activiteiten en processen telkens aan klanttevredenheid, de veiligheid van ons personeel, proces continuïteit, continue verbetering en het minimaliseren van onze uitstoot.

Om te kunnen en blijven voldoen aan de wensen en verwachtingen van onze stakeholders hebben wij een integraal managementsysteem ontwikkeld en geïmplementeerd. Deze wordt door verschillende onafhankelijke certificerende instanties periodiek getoetst op conformiteit ten opzichte van diverse normen en keurmerken. Naast deze certificaten bezit Bnext.nl ook specifieke proces en product certificeringen conform BRL 2506, BRL 9313 en NTA 8080.

Kortom: Klanttevredenheid, veiligheid en milieu hebben vanzelfsprekend onze hoogste prioriteit. Ter waarborging van de laatste twee beschikt Bnext.nl over de volgende certificaten.       

Certificaten

Wist u dat wij met onze sloopactiviteiten marktleider in Nederland zijn en wereldwijd maar liefst op de 7e plaats staan? Of het nu over kleine of grote objecten gaat, over totaal- of juist renovatiesloop; wij weten als geen ander hoe dit gedegen wordt aanpakt!

Asbest & Milieu

Bnext.nl heeft eigen asbestsaneringsteams met ervaren en gedreven medewerkers. Door ons te continu te richten op innovatieve saneringsmethoden en pragmatisch werken zijn wij in staat optimale veiligheid te combineren met kostenefficiëntie voor onze opdrachtgevers.

Gecertificeerd en goed opgeleid personeel is een vereiste. Bnext.nl heeft gecertificeerde personeel voor het verwijderen (DAV) en toezicht houden (DTA). Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd. Door het asbest saneren in eigen beheer, met eigen personeel en materieel uit te voeren, kunnen we garanderen dat te slopen objecten en bouwwerken asbestvrij zijn voordat de sloop aanvangt.

Asbest & Milieu