Vacature: Locatiemanager

Vacature: Locatiemanager

Ben je een ervaren manager in de productiesector met expertise op het gebied van veiligheid, shovels, kranen en procesoptimalisatie? Beschik je bovendien over uitstekend leiderschap en zakelijk inzicht? Dan zijn we op zoek naar jou!

Functieomschrijving

Als locatiemanager ben je verantwoordelijk voor het effectief functioneren van onze locatie in Heerhugowaard, waar bouw- en sloopafvalstromen en mineralen worden ingezameld en verwerkt via ons recyclingproces. Veiligheid heeft op deze locatie de hoogste prioriteit, zowel voor jou als voor ons. Ondanks je verantwoordelijkheid voor omzet en volume, staat de veiligheid van de locatie en het personeel altijd op de eerste plaats. Bovendien heb je ruime ervaring in het verbeteren van productieprocessen en ben je als people manager in staat om je team effectief te leiden bij veranderingen.
Terwijl je de doelen van de locatie realiseert, ben je als collega ook onderdeel van het verwerkingsproces. Als het nodig is stap jij net zo makkelijk op de shovel of kraan. Het lokale netwerk van bedrijven is cruciaal voor de locatie, en als "gezicht" van de locatie onderhoud je contacten en leg je verbindingen met lokale ondernemingen. Samengevat:

  • Behoud je toezicht op het verwerkingsproces van bouw- en sloopafval;
  • Geef je sturing aan het team van chauffeurs voor de inzameling van bouw- en sloopafval.

Waar jij jezelf in herkent

Als communicatieve bruggenbouwer schakel je soepel tussen verschillende afdelingen, zoals management, logistiek, en KAM. Je hebt de vaardigheid om de prestaties van het team te analyseren en indien nodig bij te sturen. Het motiveren en inspireren van je team voelt voor jou als een tweede natuur, waarbij je een positieve werkcultuur stimuleert. Verder zien we graag terug dat:

  • Je een leidinggevende positie hebt bekleed in een productieomgeving;
  • Je in staat bent om bevindingen om te zetten in concrete acties;
  • Je effectief kunt communiceren op verschillende niveaus, variërend van terreinmedewerker tot directie;
  • Ervaring met het bedienen van een kraan en shovel en/of besturen van een vrachtwagen is een pré.

Wat jij van ons mag verwachten:

Als locatiemanager ben je niet alleen bedreven in operationele aspecten, maar je bent ook dé stem in de strategische visie van de locatie. Je draagt bij aan het ontwikkelen en implementeren van langetermijnplanning om de processen te optimaliseren en de algehele efficiëntie te verhogen. Daarnaast krijg je:

  • Een goed salaris;
  • Opleidingsmogelijkheden;
  • Gezellige bedrijfsfeesten.

Verder staat Bnext.nl altijd klaar voor haar medewerkers. Naast een gezonde werksfeer, vieren we successen en hebben we onze eigen stichting. Onze stichting helpt medewerkers wanneer ze er zelf even niet meer uitkomen. Of het nu gaat om het invullen van een belastingaangifte, het schrijven van een brief of het raadplegen van een budgetcoach; er staat altijd iemand voor ze klaar.

Is deze functie jou op het lijf geschreven?

Dan ontvangen wij graag je gegevens via onderstaand formulier! Gino Bont zal dan contact met je opnemen om de procedure in gang te zetten. Liever rechtstreeks contact? Gino is bereikbaar op 06 216 07 030. Wij kijken er in ieder geval naar uit!