Een grote groene bak voor tuinafval

Een grote groene bak voor tuinafval

Zomer- en winterklaar maken van tuinen, borders en perken

 

Een alternatief voor de groene bak

In het voorjaar en najaar staat het snoeien van bomen en struiken in de tuin op de agenda van de tuinliefhebber. Door te snoeien geef je ze licht en ruimte voor een mooie bloei en groei. Je kunt het zien als de voorjaarsschoonmaak voor je tuin. De groene bak van de gemeente is de aangewezen plek voor de meeste huishoudens om het groenafval in te gooien. Deze bak zit bij het snoeien van een flinke struik al snel vol. Waar laat je dan je grof tuinafval?

Past je snoeiafval niet in je groene bak? Dan is er een alternatief. Je huurt een groene container bij Bnext.nl. Deze grote groene bak wordt dichtbij je tuin of poort neergezet en zodra deze vol is weer opgehaald. Je hebt de keuze uit drie formaten: 3, 6 en 9m3 en een gesloten container. Deze kan met een slot afgesloten worden. Zo weet je zeker dat anderen geen afval in je container kunnen gooien. De groencontainer voor het groenafval is snel geregeld via de webshop

Particulier en hovenier

De containers zijn zowel privĂ© als zakelijk te bestellen. Hoveniersbedrijven die regelmatig een groencontainer nodig hebben, raden wij aan om contact op te nemen met de afdeling sales via sales@bnext.nl. Regelmatig terugkerende klanten hebben toegang tot onze app, waarmee containers eenvoudig besteld kunnen worden. Voor het eenmalig bestellen van een container, kun je gebruik maken van onze webshop. 

Wat valt er onder tuinafval?

In een container mogen bladeren, planten, snoeihout, boomstammen en -stobben, maar geen bielzen, oude stukken schutting of aarde. 

Van tuinafval naar plantenvoeding 

Groenafval zetten wij door compostering om in compost. Door het verspreiden van compost over de grond in de tuin, verbetert de grond. 

Tuinafval afgeven bij onze vestigingen

Een alternatief is om je groenafval met de auto of aanhangwagen weg te brengen naar een van onze locaties in Amsterdam, Houten, Vlaardingen of Heerhugowaard. Je betaalt voor het lossen van je tuinafval een schappelijke prijs. De openingstijden van onze vestigingen staan op de overzichtspagina met onze vestigingen.