Vacature: Commercieel medewerker binnendienst

Vacature: Commercieel medewerker binnendienst

 

Voel jij je als in een vis in het water binnen een commerciële omgeving? Heb jij daarnaast een zesde zintuig dat precies aanvoelt waar de klant behoefte aan heeft? En zie jij het als een uitdaging om je collega's scherp te houden als het gaat om klanttevredenheid? Dan is onze functie als commercieel medewerker binnendienst absoluut iets voor jou!

Functieomschrijving

Je fungeert als spil in het web. Of het nu gaat om het bedenken en opmaken van presentaties, het verzamelen van marktgegevens, of het aanpassen/invoeren van contracten; jij ondersteunt accountmanagers, de commercieel directeur en klanten. Je neemt het werk op je en voert het uit. Daarnaast houd je actief ons klantenbestand bij en voert klantgegevens in KLIKO en AFAS in. Ook bespreek je ontwikkelingen die je signaleert met de belanghebbenden. En als we een nieuwe dienst aanbieden, ben jij de eerste die onze grootste klanten hierover informeert. Het is duidelijk dat jij een onschatbare schakel bent binnen ons commerciële team! Daarnaast richt jij je op:

  • Het notuleren van verkoopvergaderingen;
  • Het registreren en proactief opvolgen van klachten bij dreigende opzeggingen;
  • Maken en analyseren van rapportages ten behoeve van de verkooporganisatie;
  • Aanspreekpunt bij vragen over rapportages (PowerBI, BREEAM, afvalplannen).

Wat wij van jou vragen:

Na een gedegen inwerkperiode, waarin wij onze dienstverlening laten zien, voel jij je het prettigst wanneer je opdrachten zelfstandig mag uitvoeren. Je hebt een goed gevoel voor het werk en weet alle aspecten naadloos met elkaar te verbinden. En misschien wel het allerbelangrijkst; je ziet het werk zelf liggen en pakt dit direct op. Zelfs wanneer alle collega’s je tegelijkertijd bellen met vragen, ben jij in staat om je prioriteiten goed te stellen. Daarnaast hechten we veel waarde aan de volgende eigenschappen:

  • Je bent een ‘pietje precies’ als het gaat om de administratie;
  • Je bent nieuwsgierig en wilt weten waarom dingen gebeuren zoals ze gebeuren.

Wat jij van ons mag verwachten:

Je komt te werken in een team waar initiatief nemen gewaardeerd wordt. En als dingen anders uitpakken dan gepland, vinden we het belangrijk dat je ervan leert en de volgende keer niet terughoudend bent om fouten te maken. Zwart op wit krijg je het volgende:

  • Een salaris van € 2.600,- tot € 3.300,- o.b.v. een fulltime dienstverband;
  • Een werkplek in Amsterdam of Houten;
  • Een laptop en telefoon;
  • Ruimte om te groeien in functieverantwoordelijkheden.

Is deze functie jou op het lijf geschreven?

Dan ontvangen wij graag je gegevens via onderstaand formulier! Gino Bont zal dan contact met je opnemen om de procedure in gang te zetten. Liever rechtstreeks contact? Gino is bereikbaar op 06 216 07 030. Wij kijken er in ieder geval naar uit!