Bonton Circubin | 100% Dutch design, 100% circulair

Slank, modern én duurzaam.
Bonton Circubin | 100% Dutch design, 100% circulair

 

Dutch design & bijzonder functioneel

Geschikt voor thuis, op kantoor, school, in de zorg of in de openbare ruimte

 

Dit scheidingstation in elke ruimte zowel van binnen als van buiten een knappe verschijning. Met een binnenbak van 40 liter of twee binnenbakken van 20 liter kun je je restafval, PMD, plastic, bekers en papier eenvoudig inzamelen. De deksel is eenvoudig te bedienen en sluit geurloos af en doordat de bak op pootjes staat, kun je ook onder de bak gemakkelijk schoon maken. Zie jij hem al in je keuken of op je werk staan?

 

 

Waarom kiezen voor de Bonton Circubin?

  • 100% Dutch design
  • Geproduceerd van 100% recyclebaar plastic
  • De modulaire binnenbak maakt afval scheiden eenvoudig
  • Uit te breiden tot het aantal stromen dat gescheiden moet worden. 
5121

Duidelijke scheiding aan de bron

Scheidingsstations bieden de mogelijkheid om verschillende afvalstromen van elkaar te scheiden aan de bron. Met herkenbare afbeeldingen, teksten en iconen op de afvalbak en een ‘afvalpaspoort’ is direct duidelijk welk afval in welke bak gaat. De stromen worden vervolgens in aparte containers verzameld, die Bnext.nl ophaalt. Door het afval vanaf de bron - de werkplek - te scheiden, kunnen we een hoger percentage hergebruiken of recyclen.

5122

Handige opties 

Ook de afvalzakken van de Bonton dragen bij aan een schonere wereld. Bonton afvalzakken zijn gemaakt van 100% gerecycled kunststof (HDPE). Ze zijn geschikt voor het inzamelen van verschillende afvalstromen zoals restafval, GFT, PMD, plastic en papier.

Meer informatie of een scherpe offerte?

Vul de velden in en wij nemen contact met je op.

Veelgestelde vragen

Hoeveel afval kan er in een prullenbak / scheidingstation?

In een module van de Bonton Original kan tot 70 liter afval. In de Bonton Circubin kan tot 40 liter afval of tot 2 x 20 liter afval

Waar bespaar ik op als ik afval scheidt?

Je bespaart op de C02 voetafdruk van jouw bedrijf. Door afval te scheiden, neemt het volume toe van materialen die goed zijn te recyclen of te hergebruiken. Hierdoor neemt het volume van restafval af.

Waarom is de Bonton duurzaam?

De Bonton Original en Circubin zijn beiden gemaakt van 100% gerecycled plastic en zijn beiden ook 100% te recyclen.

Waarom kies ik voor de Bonton?

Omdat je afval wilt scheiden op de werkvloer en je het belangrijk vindt dat de producten die je inkoopt zijn gemaakt van recyclede materialen.

Welke afvalsoorten kan ik goed scheiden?

Afval dat goed gescheiden kan worden in scheidingstations is PMD, papier/karton, organisch afval, plastic, restafval, koffiebekers.