BNext logo
Slim omgaan met afval

Afvalmanagement voor hotels en restaurants

Afvalbeheer voor horeca: jouw uitdagingen én oplossingen

Afval scheiden in een hotel of afvalbeheer van jouw restaurant of bar? Het is een grote uitdaging. Als horeca-ondernemer heb je te maken met wisselende afvalvolumes per seizoen, beperkte opslagruimte en moet je voldoen aan wet- en regelgeving. Waar laat je die grote hoeveelheden organisch afval? Hoe kun je als afvalscheiding in hotels efficiënt regelen? Welke opties voor recycling zijn er in jouw branche?

Zoveel om over na te denken en over te beslissen. Laat staan dat je tijd hebt om verschillende afvaloplossingen door te nemen en te besluiten over duurzaam afvalbeheer. Maar wist je dat je zelfs kosten kunt besparen als je het in één keer goed doet?

Daar zorgt Bnext.nl wel voor!

Onze aanpak is helemaal afgestemd op de wensen en situatie van jouw horecazaak. De experts van Bnext.nl denken mee vanaf de eerste stap. Afval afkomstig uit kamers, keukens, bars en evenementenruimtes moet efficiënt, gestroomlijnd en zo onzichtbaar mogelijk worden verwerkt en gescheiden. Gasten mogen er natuurlijk niks van merken. Bnext.nl is een flexibele partner die meedenkt en jouw afval rendabel maakt. Niet zomaar een recyclaar: onze experts gaan altijd voor duurzame oplossingen. 

Afvalstromen die je in de horeca vaak ziet

In de horeca komen dagelijks verschillende afvalstromen vrij. Van voedselresten en verpakkingen tot servies en restafval, elk type afval vraagt om een passende aanpak. Hier ontdek je welke stromen je in de horeca kunt tegenkomen. Met onze inzamelmiddelen kun je ze efficiënt scheiden.

Offerte aanvragen