Assortiment scheidingstations uitgebreid met twee nieuwe modellen

100% circulair afval scheiden
Assortiment scheidingstations uitgebreid met twee nieuwe modellen
20 februari 2024

 

Bnext.nl heeft het assortiment afvalscheidingstations uitgebreid met twee nieuwe modellen: de Bonton Original en de Bonton Circubin. Beide modellen zijn vervaardigd van gerecycled plastic en volledig recyclebaar, waardoor ze bijdragen aan een circulaire economie. Als toonaangevende speler in afvalmanagement biedt Bnext.nl haar klanten niet alleen advies op  basis van data, afvalmanagementplannen, een app en uitgebreide rapportages, maar ook duurzame afvalinzameloplossingen.   

Bonton Original

De Bonton Original is ontworpen voor intensief gebruik op locaties met veel verkeer, zoals horeca, zorginstellingen, kantoren, scholen, bouwprojecten en openbare ruimtes. Met een indrukwekkend volume van 70 liter per module is de Original perfect voor het scheiden van diverse afvalstromen. De modules zijn eenvoudig aan elkaar te koppelen en kunnen worden uitgebreid naar het gewenste aantal afvalstromen.

Bonton Original

Bonton Circubin

Voor klanten die waarde hechten aan Dutch design, introduceert Bnext.nl de Bonton Circubin. Met een binnenbak van 40 liter of twee binnenbakken van 20 liter is het eenvoudig om restafval, PMD, plastic, bekers en papier te scheiden. De deksel sluit geurloos af en is gemakkelijk te bedienen. Dankzij de pootjes is het schoonmaken onder de bak een fluitje van een cent. De Circubin is ook geschikt voor thuisgebruik.

Bonton Circubin

Accessoires

Beide afvalscheidingstations kunnen worden uitgebreid met verschillende soorten deksels en 100% gerecyclede kunststof (HDPE) afvalzakken. Daarnaast kunnen ze worden voorzien van duidelijke afvalcommunicatie om het scheiden van afval te vergemakkelijken.