13 maart 2023

Afvalinzameling bij Triade - Vitree

Triade Vitree biedt zorg en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking of psychische stoornis, en jeugdhulp aan kinderen, jongeren en gezinnen. Vanuit vier kantoren in Almere, Kampen, Zwolle en Lelystad werken zij aan zorgvragen op maat. Zij kozen voor Bnext.nl om hun afvalmanagement in goede banen te leiden. Samen hebben we afvalplaatsen ingericht, waar afval gescheiden wordt ingezameld in daarvoor bestemde containers. 

Wat wij doen

Op de locatie Almere is een afvalplaats mooi ingericht. Afval wordt er gescheiden ingezameld. Triade Vitree heeft daarvoor 3 minipersen, 2 grote rolcontainers en een aantal kleinere rolcontainers in de afvalplaats tot hun beschikking. Het afval wordt door ons gescheiden afgevoerd en zoveel mogelijk voor recycling verwerkt. 

Enthousiaste medewerker

Op deze locatie hebben zij een van hun cliĆ«nten, met een afstand tot de arbeidsmarkt, de verantwoording gegeven voor het afvalbeheer. Als dagbesteding houdt de medewerker zich bezig met de inrichting van de afvalplaats en het scheiden van afval. En hier voelt hij zich erg verantwoordelijk voor. Dat kunnen wij natuurlijk alleen maar aanmoedigen. Om de betrokkenheid en motivatie nog verder te verhogen, heeft Bnext.nl deze medewerker voorzien van Bnext.nl bedrijfskleding. Die is geschikt voor het soms zware werk, beschermt hem tegen weer en vuil en geeft hem een extra boost om afvalscheiding tot in de puntjes door te voeren. 

Enthousiaste medewerker