Puincontainer huren

Puincontainer huren

Voordelige keuze, all-in prijs, snelle levering, goede service en een ruim assortiment

Voor tuintegels, dakpannen, metselwerk, binnenmuren, beton en cement, natuursteen en stenen

 

Direct een container huren

Puincontainer huren

Bij Bnext.nl vind je de oplossing voor het afvoeren van verschillende soorten puin: onze eenvoudig te huren puincontainers. Of je nu bezig bent met een verbouwing, renovatieproject of ander bouwproject, onze containers zijn geschikt voor diverse materialen, zoals binnenmuren, tuintegels, dakpannen, metselwerk, beton en cement, natuursteen en stenen. Met onze puincontainers bieden we een handige en efficiënte manier om puin te verwijderen, waardoor je project soepel blijft verlopen. Huur vandaag nog een container bij Bnext.nl en maak het opruimen van puin een stuk eenvoudiger.

De container wordt vlakbij jouw huis geplaatst en zodra deze vol is weer opgehaald. Kies uit 3 en 6m³. Het huren van een puincontainer is eenvoudig en snel via onze webshop geregeld.

Bij Bnext.nl kun je uit twee verschillende puin kiezen om te huren variant huren. Een 3m3 en een 6m3 container. Vind je het lastig inschatten welke container je nodig hebt. Bel dan de Bnext.nl klantenservice. Het telefoonnummer is 088 260  112. We zijn er om je te helpen.

 

Bestel nu een container

Hulp bij het inschatten van het juiste formaat

Bij het huren van een puincontainer is het belangrijk om goed in te schatten hoeveel kubieke meter puinafval je wilt afvoeren. Als je bijvoorbeeld alleen bakstenen of tegels hebt, probeer dan een inschatting te maken van de gemiddelde grootte van de stenen die in de container moeten en het aantal stuks dat je hebt. Vergeet niet om ook ruimte tussen de stenen in de container mee te tellen.

Om een voorbeeld te geven: stel dat je tegels hebt van 30 cm bij 30 cm en 4,5 cm dik, en je hebt daar 200 stuks van. Dan neemt dat ongeveer 1 kubieke meter in beslag. Het is handig om dit soort berekeningen te maken om te bepalen welke containermaat het beste bij je behoeften past.

Hulp bij het inschatten van het juiste formaat

Bereikbare klantenservice en heldere afspraken

Bnext.nl staat voor transparantie en duidelijkheid, vanaf het moment dat je een puincontainer bij ons huurt tot het ophaalmoment. We streven naar transparante afspraken, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Dit geldt ook voor onze tarieven; bij ons krijg je all-in prijzen zonder verborgen kosten achteraf. Ons team staat klaar om je te helpen, of het nu gaat om het kiezen van de juiste containergrootte of advies over plaatsing.

Goed geregeld; van levering tot ophalen van de puincontainer

We houden ons aan onze afspraken: onze puincontainers worden op de afgesproken momenten geleverd en opgehaald door ervaren chauffeurs. Ze helpen graag bij het bepalen van de beste locatie voor de container. En als je planning verandert, is dat geen probleem. Via onze klantenservice, het telefoonnummer is 088 260  112, of de Bnext.nl app kun je eenvoudig het leverings- of ophaalmoment aanpassen.

In vijf stappen een puinafvalcontainer huren

In vijf stappen een puinafvalcontainer huren

Wat mag er wel in een puincontainer

 • Binnenmuren
 • Tuintegels
 • Dakpannen
 • Metselwerk
 • Beton en cement
 • Natuursteen
 • Stenen

Wat mag er niet in een puincontainer

 • Gipsproducten
 • Puin met roet en/of asbest
 • Gasbeton
 • Asfaltbeton
 • Overige vervuiling zoals plastic, hout en andere niet harde materialen
 • Asbest, asbestverdacht of asbestgelijkend materiaal (neem altijd contact op met de klantenservice om hoge extra kosten te voorkomen)

Puincontainer huren? Let hier op.

Container type en grootte: Bepaal eerst het type afval dat je wilt afvoeren en kies dan de juiste containergrootte. We bieden verschillende formaten containers aan, variërend van kleinere opties tot grote afvalcontainers.

Vergunningen: De vereisten voor vergunningen verschillen per gemeente in Nederland. Voor het tijdelijk plaatsen van een afvalcontainer heb je vaak geen vergunning nodig, maar het is verstandig om dit te controleren. Neem gerust contact op met onze klantenservice voor advies. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met de betreffende gemeente en informeer naar de afdeling parkeerbeheer.

Plaatsing van de container: Kies een locatie waar onze chauffeur gemakkelijk met zijn vrachtwagen kan manoeuvreren. Zorg ervoor dat de container geen toegangswegen blokkeert en dat het zicht vrij blijft. Houd er rekening mee dat een volle container een aanzienlijk gewicht heeft, dus kies een plek voor de container met een stevige ondergrond.

 

Puincontainer huren? Let hier op.

Welke formaten puincontainers zijn beschikbaar?

Bij Bnext.nl hebben we twee verschillende maten puincontainers. Je hebt de keuze uit containers van 3m³ en een 6m³. Als je advies nodig hebt of graag wilt overleggen voordat je online bestelt, staan we voor je klaar. Bel ons op 088 26 00 112 en ons team helpt je graag verder.

Wat zijn de kosten voor het huren van een container?

De prijs zie je zodra je in de webshop het type afval hebt geselecteerd. 

Waar wil je de container geleverd hebben?

In de webshop kies je tijdens het bestelproces eerst het “puin” en daarna geef je het afleveradres door. In het opmerkingenveld kun je extra informatie doorgeven voor de chauffeur. Zodra je bestelling is ontvangen, zorgen we voor een snelle levering op de afgesproken tijd en datum.

 

Wanneer wil ik de container geleverd hebben?

In onze webshop geef je de gewenste bezorg- en ophaaldatum voor de container aan. En heb je de container langer nodig, geen zorgen! Als je tijdens het bestellen een account hebt aangemaakt, kun je gemakkelijk via de klantportaal of de Bnext.nl app een nieuwe ophaaldatum doorgeven. Heb je geen account? Dan kun je bellen met onze klantenservice. En het beste van alles, je hoeft niet aanwezig te zijn op het moment van bezorging.

Wanneer moet de container worden opgehaald?

Onze chauffeurs staan klaar om de afvalcontainer op te halen op de door jou aangegeven dag. Heb je behoefte aan verlenging van de huurperiode? Geen probleem! Via de Bnext.nl klantportaal of app kun je eenvoudig een nieuwe ophaaldatum instellen. Geen account? Bel dan met onze klantenservice. De container kan kosteloos tot 6 weken blijven staan. En het beste nieuws is, je hoeft niet eens aanwezig te zijn wanneer we de container komen ophalen.

Veelgestelde vragen

Als ik mijn container bestel, wanneer kan ik deze dan verwachten?

Wanneer u op werkdagen voor 16:00 uur de container heeft besteld en betaald, kan deze de volgende werkdag worden geleverd. U kunt echter ook een andere gewenste datum aangeven. Indien u voorkeur heeft voor een bepaalde tijd of plaats waar de container geplaatst dient te worden, verzoeken wij u dit bij de bestelling aan te geven. Wij proberen rekening te houden met uw voorkeur, maar kunnen dit niet garanderen. Let op! De hoge kant van de container moet naar de vrachtwagen toe staan in verband met het laden van de container op de wagen, de container wordt dus ook zo geplaatst. Houd hier rekening mee met het kiezen van de plaats van de container. De plek dient ook bereikbaar te zijn voor de vrachtwagen. De levering van de dakafval container vindt op werkdagen plaats tussen 07:00-18:00.

Hoe vol mag een container zijn?

Het afval mag niet meer dan 20 cm boven de rand van de container uitsteken.

Wat moet ik doen als de container vol is en opgehaald of omgewisseld kan worden?

Tijdens het bestelproces voer je ook de ophaaldatum van de container in. Is je planning in de tussentijd veranderd, dan kun je contact opnemen met de klantenservice , via telefoonnummer: 088 2600 300 om een andere dag af te spreken. Heb je de Bnext.nl App gedownload, dan kun je via de app een andere ophaaldatum inplannen.

Wat zijn de maten van de afvalcontainers?

Bij Bnext.nl bieden we 3m³, 6m³ en 9m³ open containers aan en een afgesloten variant van 9m³. Als je advies nodig hebt of wilt overleggen voordat je online bestelt, staan we voor je klaar. Bel ons op 088 26 00 112 en ons team helpt je graag verder.

Hieronder de afmetingen per container:

Container Lengte (m)Lengte (m)Breedte (m)Hoogte (m)
3m³ 2.50 1.50 1.00
6m³ 3.50 1.80 1.00
9m³ 3.50 1.90 1.50
9m³ (gesloten) 3.60 1.75 2.00

 

 

 

 

Keuze kunnen maken of toch een andere container nodig?

Bnext.nl kan verschillende type containers aanbieden voor je afvalstromen. Een ander type nodig? Klik op de knop hieronder. Je komt dan op de pagina met de afvalstromen die wij voor je kunnen verwerken.