Verhuizing JEX naar De Brug in Rotterdam

Verhuizing JEX naar De Brug in Rotterdam
21 juli 2023

Bnext.nl ondersteunt JEX met de verhuizing naar het pand De Brug in Rotterdam

De samenwerking tussen JEX en Bnext.nl begon al toen JEX nog in de villa aan de Honingerdijk in Kralingen zat. Dat was ruim 2 jaar geleden en er werkten destijds circa 20 mensen. Vorige week verhuisde de software- en serviceorganisatie op het gebied van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt met 250 man naar het voormalige Unilever pand, De Brug. Bnext,nl hielp ze verhuizen!

Snelle groei

De organisatie groeide in een paar jaar uit naar een miljoenenbedrijf, onder andere bekend door het sponsoren van de Feyenoord shirts. De verhuizing van Kralingen naar De Brug betekent ook ruimte voor 830 werkplekken en de ruimte om te groeien naar 1.000 medewerkers. Meer mensen betekent meer afval. Verhuizen en verbouwen betekent afval. En daar kwamen onze organisaties bij elkaar.

Terwijl JEX aan de weg timmerde en het bedrijf groeide, startte Bnext.nl met het leveren en afvoeren van afvalcontainers. Met de groei was ook flexibiliteit nodig rondom het afvalmanagement. Er moesten extra containers komen op aanvraag en de frequentie van ledigen moest snel aangepast kunnen worden, zodat de groei in personen en daarmee de groei in afval goed kon worden opgevangen.

Snelle groei

Verhuizing

Toen de organisatie te groot werd voor het oude pand en de verhuizing naar De Brug in beeld kwam, werd er in het afvalproces meer gevraagd van Bnext.nl. Regiomanager Julius Bakker vertelt: “We zorgen niet alleen voor het ledigen van de afvalcontainers. We denken mee in het proces van de verbouwing. Tijdens de renovatie hebben we extra rol- en afzetcontainers geleverd, zodat al het afval op de juiste manier gescheiden en afgevoerd wordt.”. Nu is JEX zover dat ze daadwerkelijk het nieuwe pand betrekken. Bnext.nl heeft een complete milieustraat ingericht met minipers en rolcontainers. Restafval, papier/karton, glas, PMD en vertrouwelijk archief worden daarin gescheiden ingezameld en door ons gerecycled.

“Geen verstand van containers”

Ismay van Dissel is Teamlead Office and Facility bij JEX. “Wij hebben echt geen verstand van containermaten en wat handig is bij een verbouwing of verhuizing. Bnext.nl heeft daarin heel goed met ons meegedacht, ontzorgd en snel gehandeld door de juiste maten te leveren.” JEX blijft groeien. Het pand kan nog veel meer capaciteit aan. Dus blijven wij met ze meedenken en ze helpen in die groei, op het gebied van afvalmanagement. Zodat het duurzame streven van JEX ook in het afval doorgevoerd wordt!

“Geen verstand van containers”