Duurzaamheidsverslag

Duurzaamheidsverslag

Maak meer van afval

De transitie naar een circulaire en duurzame economie vraagt om een innovatieve benadering van de materialen die vrijkomen bij sloop, bouw en exploitatiefase van vastgoed en infrastructuur. Onze kernactiviteiten bestaan uit het leveren van afvalcontainers, afvalinzameling en recycling. 

Wij werken daarbij aan een rol als ketenregisseur voor circulaire materiaalstromen en ontwikkelen steeds nieuwe manieren om materialen uit sloop, bouw- en andere activiteiten als product of grondstof direct terug te leveren aan klanten of afnemers. Wij hebben zeven locaties in Nederland. Deze liggen merendeels aan het water en bieden logistieke voordelen waardoor wij onze klanten optimaal en duurzaam kunnen bedienen.

Maak meer van afval

Wij zijn een belangrijke speler in de Nederlandse markt met een omzet van 128 miljoen euro (inclusief Bnext.nl Aannemingen tot half oktober 2022) en 250 betrokken werknemers (eind 2022). Sinds onze oprichting is innovatie één van onze belangrijkste drijfveren, waarbij digitalisering al jaren een belangrijk gereedschap is.