Houtafvalcontainer huren

Houtafvalcontainer huren

Voordelige keuze, all-in prijs, snelle levering, goede service en een ruim assortiment

Voor pallets, (geschilderd) hout, hardhout, spaanplaat, vezelplaat, bomen (zonder blad) en gebruikte meubels (zonder bekleding)

 

Direct een container huren

Houtafvalcontainer huren
 

Ga je aan de slag in huis met slopen, opruimen of verbouwen? Bij Bnext.nl kun je een houtafvalcontainer huren voor het hout dat tijdens je werkzaamheden vrijkomt. Deze grote container wordt dicht bij je huis geplaatst en zodra deze vol is, wordt deze weer opgehaald. Je kunt kiezen uit verschillende formaten: 3, 6 en 9m3, inclusief een afgesloten container die beveiligd kan worden met een slot. Het huren van een houtafvalcontainer regel je snel en eenvoudig via onze webshop.

Bnext.nl biedt een verschillende houtafvalcontainers aan. Deze zijn beschikbaar in drie verschillende formaten: 3m3, 6m3 en 9m3. Voor extra veiligheid kun je ook kiezen voor een afgesloten containers van 9m3,. Deze is beveiligd met een slot om te voorkomen dat anderen hun afval erin gooien.

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste container, neem dan gerust contact met ons op. Het telefoonnummer is 088 260  112.

 

Bestel nu een houtafvalcontainer

Tip

Maak een inschatting van de hoeveelheid m³ houtafval je in de container kwijt wilt. Een manier hiervoor is in te schatten wat de gemiddelde maat is van het stuk hout wat in de container moet en hoeveel stuks je hiervan verwacht. Houd ook altijd rekening met de tussenruimte tussen de stukken hout in de container. Probeer zo veel mogelijk houten meubelen of andere houtconstructies uit elkaar te halen om zo veel mogelijk tussenruimte te vermijden. Stel een plaat hout van 1 m bij 0,5 m wat 2 cm dik is en je hebt daar 50 stuks van: dat neemt een halve m³ in beslag.
 

5131

Goede klantenservice en duidelijke afspraken

Bij Bnext.nl houden we van duidelijke afspraken, vanaf het moment dat je een houtafvalcontainer bij ons huurt tot aan het ophalen ervan. Zo zorgen we ervoor dat je precies weet wat je kunt verwachten, inclusief de kosten. Bij ons zijn de prijzen all-in, zonder verrassingen achteraf. Ons team staat klaar om je te ondersteunen, of het nu gaat om het kiezen van de juiste containergrootte of advies over de plaatsing ervan

 

Zorgeloos geregeld; van levering tot ophalen

We komen na wat we afspreken: onze houtafvalcontainers worden op het afgesproken moment geleverd en opgehaald. Onze ervaren chauffeurs komen de container plaatsen en ophalen. Ze denken graag met je mee over de beste locatie voor de container. En verandert je planning, dan kun je via de klantenservice of de Bnext.nl app je het leverings- of ophaalmoment eenvoudig wijzigen. 
 

In vijf stappen een houtafvalcontainer huren

In vijf stappen een houtafvalcontainer huren

Wat mag er in een houtafvalcontainer

 • Pallets
 • Ongeverfd hout
 • Hardhout
 • Hardboard en zachtboard
 • Spaanplaat
 • Geschilderd hout
 • Vezelplaat
 • Bomen (zonder blad)
 • Gebruikte meubels (vrij van bekleding & vervuilingen)

 

Wat mag er niet in een houtafvalcontainer

 • Vezelplaat met cementspecie
 • Bielzen
 • Chemisch verontreinigd hout- en plaatmateriaal
 • Geïmpregneerd tuinhout

 

 

Houtafvalcontainer huren? Houd hier rekening mee.

Type en grootte van de container: Begin met het identificeren van het type afval en kies vervolgens de passende containergrootte uit ons assortiment.

Vergunningen: In Nederland variëren de regelgevingen voor vergunningen per gemeente. Vaak is voor het tijdelijk plaatsen van een afvalcontainer geen vergunning nodig. Bij vragen adviseren wij je graag om contact op te nemen met onze klantenservice. Zij kunnen je informeren over de vereisten voor een vergunning. Tevens is direct contact opnemen met de desbetreffende gemeente een optie. Vraag daarbij specifiek naar de afdeling parkeerbeheer

Plaatsing van de container: Selecteer een geschikte locatie voor de container waar de chauffeur met zijn vrachtwagen kan komen en manoeuvreren. Zorg ervoor dat de container geen toegangswegen of zichtlijnen blokkeert. Houd er rekening mee dat een volle container zwaarder weegt, dus de locatie moet een stevige ondergrond hebben.

 

Houtafvalcontainer huren? Houd hier rekening mee.

Welke formaten houtafvalcontainers zijn beschikbaar?

Bij Bnext.nl kies je uit drie verschillende maten houtafvalcontainers, evenals een afgesloten variant. Er is een container van 3m³, 6m³ en 9m³. Heb je advies nodig of wil je even overleggen voordat je een bestelling via de webshop plaatst, dan helpen we je graag. Je kunt ons bereiken via telefoonnummer 088 26 00 112 en ons team helpt je graag verder.

Wat kost het om een container te huren?

Zodra je het type afval geselecteerd hebt in de webshop, zie je de prijs voor een container.

Waar wil ik de container geleverd hebben?

Tijdens het bestelproces selecteer je eerst welk type container je wilt en geef je het afleveradres op. Als er specifieke instructies zijn voor de chauffeur, is het handig deze te vermelden in het opmerkingenveld. Zodra we de bestelling ontvangen, gaan we gelijk aan de slag, zodat de container op de afgesproken tijd en datum bij jou wordt bezorgd.

 

 

Wanneer wil ik de container geleverd hebben?

Tijdens het bestellen geef je aan op welke dag je de container wilt laten bezorgen en ophalen. Heb je toch de container langer nodig? Geen probleem! Wanneer je tijdens het bestellen een account hebt aangemaakt, dan kun je heel gemakkelijk een andere ophaaldag doorgeven in de klantportaal of Bnext.nl app. Heb je geen account? Bel dan naar 088 26 00 112.  Als we de container bij je bezorgen hoef je niet aanwezig te zijn.

Wanneer moet de container opgehaald worden?

Onze chauffeurs staan voor je klaar om de houtafvalcontainer weer op te halen. Tijdens het bestellen heb je in onze webshop aangegeven op welke dag je de houtafvalcontainer wilt laten ophalen. Heb je de container langer nodig? Dan kun je gemakkelijk een andere ophaaldag doorgeven in de Bnext.nl klantportaal of Bnext.nl app. Je kunt ook bellen met de klantenservice, mocht je geen account hebben. De container kan 6 weken kosteloos blijven staan. Als we de container weer ophalen, hoef je niet aanwezig te zijn.

 

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik mijn bestelde container verwachten?

Indien je op werkdagen vóór 16:00 uur de container bestelt en betaalt, kun je deze de volgende werkdag verwachten. Je hebt ook de mogelijkheid om een andere gewenste leveringsdatum aan te geven. Als je specifieke voorkeuren hebt met betrekking tot het tijdstip of de locatie van de plaatsing van de container, verzoeken wij je dit bij de bestelling aan te geven. We zullen ons best doen om aan je wensen te voldoen, maar kunnen dit niet garanderen. 

Wat moet ik doen als de container vol is en opgehaald of omgewisseld kan worden?

Tijdens het bestelproces voer je ook de ophaaldatum van de container in. Is je planning in de tussentijd veranderd, dan kun je contact opnemen met de klantenservice , via telefoonnummer: 088 2600 300 om een andere dag af te spreken. Heb je de Bnext.nl App gedownload, dan kun je via de app een andere ophaaldatum inplannen.

Hoe vol mag een container zijn?

Het afval mag niet meer dan 20 cm boven de rand van de container uitsteken.

Wat zijn de maten van de afvalcontainers?

Bij Bnext.nl bieden we 3m³, 6m³ en 9m³ open containers aan en een afgesloten variant van 9m³. Als je advies nodig hebt of wilt overleggen voordat je online bestelt, staan we voor je klaar. Bel ons op 088 26 00 112 en ons team helpt je graag verder.

Hieronder de afmetingen per container:

Container Lengte (m)Lengte (m)Breedte (m)Hoogte (m)
3m³ 2.50 1.50 1.00
6m³ 3.50 1.80 1.00
9m³ 3.50 1.90 1.50
9m³ (gesloten) 3.60 1.75 2.00

 

 

 

 

Keuze kunnen maken of toch een andere container nodig?

Bnext.nl kan verschillende type containers aanbieden voor je afvalstromen. Een ander type nodig? Klik op de knop hieronder. Je komt dan op de pagina met de afvalstromen die wij voor je kunnen verwerken.