CirculariteitVan kreet naar concreet

Circulariteit
Van kreet naar concreet

Bij Bnext.nl werken wij aan concrete projecten, die bijdragen aan businessmodellen waarbij circulariteit de norm is. 

 

Innovatie, circulariteit en maatschappelijke impact

Innovatie, circulariteit en maatschappelijke impact zijn onderwerpen waar veel over wordt gesproken. Bij Bnext.nl werken wij aan concrete projecten, die bijdragen aan businessmodellen waarbij circulariteit de norm is. Circulariteit en innovatie zijn met elkaar verbonden. Innoveren is pionieren. Anders durven denken en doen. 

Idee├źn en plannen worden uitgewerkt en veelbelovende businesscases worden in de praktijk getest. Is er ruimte voor verbetering, dan sturen we eenvoudig bij. Zijn we tevreden, dan wordt het product, dienst of proces doorgevoerd tot in de kern van onze organisatie.

Urban mining en oogsten zijn populaire kreten die gebruikt worden voor circulariteit. Voor is ons is circulair werken vanzelfsprekend, omdat duurzaamheid en innovatie sinds onze oprichting uitgangspunten zijn van waaruit wij handelen.  

 

Betonblokken van restbeton

Volledig circulair product, verkrijgbaar in diverse maten en vormen.

Reserveer hier

Duurzaamheidsverslag 2021

Bnext.nl vindt het belangrijk om transparant te rapporteren over de stappen die wij zetten op weg naar een circulaire economie. We werken immers samen iedere dag slim aan een beter Nederland! 

Daarom presenteren wij met trots ons duurzaamheidsverslag van 2021, met daarin onze ambities, prestaties, uitdagingen en toekomstplannen voor onze strategische MVO-pijlers; Veiligheid & welzijn, Circulariteit en Energie & klimaat. Het was een bewogen jaar, waarin wij onverminderd gedreven door hebben gewerkt aan een duurzame en verantwoorde toekomst.

Duurzaamheidsverslag 2021