Afvalrapportages

Afvalrapportages

Hecht u net als wij waarde aan een milieuvriendelijke bedrijfsvoering? Dan maken wij alles graag inzichtelijk voor u door onze afvalrapportages.

 

Meten is weten vinden wij bij Bnext.nl. Wij zijn in staat om afvalrapportages voor u op te stellen die u realtime kunt inzien in uw klantportaal. Deze rapportages kunnen worden gemaakt op basis van het afval per hotel, kantoor of een gehele portefeuille inclusief van gebouwen, winkels en restaurants.

Waarom zijn afvalrapportages interessant?

BREEAM-NL In-USE is een prestatiegerichte beoordelingsmethode en een certificeringssyteem voor bestaande gebouwen die u beheert, exploiteerd of waar u eigenaar van bent. Een gebouw (asset) wordt beoordeeld op een breed scala onderwerpen waarvan één afvalmanagement. Wij kunnen u ondersteunen met een milieubewuste bedrijfsvoering en zorgen dat u het maximale aantal punten behaald op afvalmanagement. Dit doen wij door dit proces goed voor u in te richten en inzicht te geven in scheidingspercentages en de daadwerkelijk hoeveelheid afgevoerd afval.

Green Key

Green Key is in een internationaal keurmerk voor bedrijven in de recreatiesector, vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Bedrijven die dit keurmerk dragen, zetten een stap verder dan de normale wet- en regelgeving die vereist is op het gebied van milieubewust ondernemerschap. Onze medewerkers ondersteunen deze bedrijven doormiddel van het inrichten van milieustraten en onze technologie maakt het afvalmanagement inzichtelijk. Zo ontvangt u als ondernemer de juiste data vanuit Bnext.nl om uw certificering aan te vragen of te behouden.

Wat haalt u uit onze rapportages?

Uit onze rapportages kunt u een breed scala aan informatie putten waaronder het aantal transportbewegingen, uw bronscheidingspercentage, tonnage per afvalstroom en volume per afvalstroom. Dankzij onze rapportages bent u in staat KPI’s te formuleren voor een duurzamere bedrijfsvoering.

Bronscheiding

Om kantoorafval bij de bron te scheiden ondersteunen wij u met modulaire inzamelmiddelen. Bekijk hier ons assortiment en neem contact met ons op.
 

Direct een container aanvragen

520