Stichting In Beeld

Onze mensen zijn ons belangrijkste kapitaal. Mensen die zich goed voelen en met plezier werken, presteren beter en zorgen voor een goede sfeer. Maar soms heeft iemand te maken met een tegenslag, waardoor het plezier in het werk even wat minder is.

Dankzij 'Stichting in Beeld' bieden we onze mensen passende ondersteuning en helpen hen het plezier in leven en werk weer terug te vinden.

We werken graag met je samen

Vanuit de stichting staat er een team voor je klaar dat je helpt bij allerlei zaken. Van hulp bij het schrijven van een brief tot het luisteren naar je verhaal en je een spiegel voorhouden. Kritisch maar oprecht. 

Stichting In Beeld

We kunnen ook ondersteunen in menskracht, kennis, toegang tot netwerken, materiaal, faciliteiten of creativiteit. FinanciĆ«le ondersteuning doen we niet. We kunnen je wel helpen om je financiĆ«n op orde te brengen (bijvoorbeeld met een budgetcoach). We werken graag samen met jou aan een oplossing. Het allerbelangrijkste is jouw welzijn. 

Hoe kun je hulp vragen?

Zit je met een probleem en kun je niet bij je leidinggevende terecht? En wil je er eens over praten met een onafhankelijk, betrouwbaar persoon? Of denk je dat we jou op een andere manier kunnen helpen? Neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail naar stichtinginbeeld@bnext.nl of bel naar +31882600544.

Aanvragen worden strikt vertrouwelijk behandeld

De stichting beoordeelt de aanvraag en kijkt of en op welke manier we je kunnen bijstaan. Als je een aanvraag indient, krijg je altijd een bericht waarin we uitleggen of we je wel of niet kunnen helpen. Besluiten we je hulpvraag te gaan behandelen, dan gaan we samen aan de slag. Uiteraard behandelen we elke aanvraag strikt vertrouwelijk.
5020