9 december: (Verwen) Dag van de Chauffeur

9 december: (Verwen) Dag van de Chauffeur

9 december 2021 was de Dag van de Vrachtwagenchauffeur. Een mooie gelegenheid om onze chauffeurs in het zonnetje te zetten. Hun logistieke bijdrage is onmisbaar voor onze organisatie en daar willen we maar wat graag een keer goed bij stilstaan. 

De dag begon zoals altijd vroeg, maar dit keer met een ontbijtje wat op 5 locaties klaarstond voor onze 125 eigen chauffeurs. Ook ontvingen zij een klein presentje, een ‘ResQMe’. Dit is een sleutelhanger waarmee je ook een gordel door kan snijden en een autoraam kan kapotslaan indien je in een noodsituatie terecht komt. Een leuke gadget, die deze groep zeker aanspreekt. En de veiligheid in de cabine maar ook in de privé auto vergroot. Onze chauffeurs werken van ‘s ochtends vroeg tot soms ‘s avonds heel laat, onder alle omstandigheden om Bnext.nl in bedrijf te houden. En zij zijn het gezicht van onze organisatie, buiten. Dus vandaag bedanken we ze extra! 

Externe chauffeurs

Naast onze eigen chauffeurs komen er dagelijks vele ‘externe’ chauffeurs over onze weegbruggen. Zij leveren materialen aan voor recycling; als grondstoffen worden deze hergebruikt in verschillende toepassingen in de maatschappij. Voor hen stond er een stevige koek klaar, lekker bij de koffie. Zonder deze chauffeurs staat Bnext.nl stil. En ook hen bedanken we dus vandaag extra! 

Nieuwe chauffeurs gezocht

Bnext.nl is op zoek naar chauffeurs! Ben jij of ken jij een chauffeur die ons team kan komen versterken, kijk dan even naar onze vacatures