13 maart 2023

Week van de AfvalHelden

Tijdens de Week van de Afvalhelden, van 6 t/m 12 maart 2023, hebben we ook onze eigen Afvalhelden in het zonnetje gezet. In deze week geeft Nederland een pluim voor het werk aan alle mensen die Nederland schoon houden! Dit zijn er zo'n 30.000 in totaal. Bij Bnext.nl is elke collega een afvalheld. We doen het immers samen. Dus organiseerden wij een 'duim omhoog' voor alle collega's die Nederland schoonhouden. 

Voor het in de lucht houden van alle ballen!

Om te beginnen werd er op elke dag van die week, steeds op een andere locatie, door Ballen Harry een lekker broodje bal geserveerd aan al onze Afvalhelden. Daarmee trakteerden we hen op een favoriete lunch! De broodjes bal gingen er goed in, en we hoorden van vele collega's dat ze deze lunch erg waardeerden!  

Voor het in de lucht houden van alle ballen!

Een duim omhoog!

Ook op social media hebben we om een wat extra waardering gevraagd voor - en zelf gegeven aan - onze AfvalHelden. Onze chauffeurs, planners, terreinmedewerkers en alle andere collega's: ze zijn allemaal even betrokken bij het verwerken, scheiden en recyclen van afval, elke dag weer! En dat verdient zeker wat aandacht; vaak wordt alleen de vrachtwagenchauffeur gezien die het afval komt ophalen. Maar daar zit een hele organisatie achter! 

Een duim omhoog!

Betrokken gezinnen

Ook de gezinnen van onze Afvalhelden werden niet vergeten: we deelden kleurplaten uit in het thema van de Afvalhelden. Deze mochten de kinderen voor het raam hangen en aan de vaders en moeders werd gevraagd een foto in te sturen. Uit alle inzendingen wordt binnenkort een winnaar gekozen, die een mooie prijs krijgt. Hier zie je enkele voorbeelden van wat werd ingestuurd: van een jaar oud, tot een jaar of 8 oud: de tekeningen waren prachtig! #volgendjaarweer! 

Betrokken gezinnen